Kalle som älskar att klättra upp på saker

URSÄKTA MIG MEN ANDRA BILDEN?! Får man lov att vara så söt?! Jag tror inte de asså herreguuuud!!

Idag har jag haft min Kalle i hela 8 år!! Sinnesjukt hur snabbt tiden går. Allt vi har gått igenom och hur vi ändå utvecklats. Tänkte jag skulle lägga upp ett liten timeline på mig och Kalle hehe. Hur vi red i början, när de förändrades och varför vi började tänka annorlunda. Många kanske inte vet hur det såg ut i början haha. Men jag älskar honom mer för varje dag, om det ens är möjligt?! Han betyder verkligen allt för mig och får mig alltid att le, hur jobbigt jag än har det<3 Tackar honom oändligt för att han finns i mitt liv, min Kalle❤️

Fredag idag och helg!! Så nu ska jag bara njuta så får ni se sen vad jag hittat på haha. Ha en superbra helg finaste ni xx

11 reaktioner till “Kalle som älskar att klättra upp på saker”

  1. Haha men ÄLSKAR andra bilden ju, så himla söt!! Det är sjukt vad fort tiden går, åtta år nu?! 😮 Kan verkligen tänka mig att han betyder mer än guld, även i de bra och tuffa situationerna! KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *