Kalle och jag i trollskogen

För ett tag sen så kollade jag igenom mina utkast och hittade där massor av gamla bilder som inte visats och som jag helt glömt bort så här har ni några bilder på mig och Kalle från en fotografering tidigt i somras. (Ni har nog sett de andra bilderna som är några av mina absolut favoriter på oss, en av dem ser ni i headern!) Det blev ingen långvarig fotostund inne i trollskogen för myggen åt seriöst upp oss och både jag och Kalle tål inte mygg så vi sprang hem i full fart efter detta :’)

Tusen tack för alla fina ord om den nya designen också<3 Blir så glad!! Det verkar som att allt funkar som det ska men som sagt, om ni ser något konstigt med den så skicka iväg en kommentar om det<3 På schemat idag står det plugg, fix med nya kursen som börjar 18e (anmälning, kolla kurslitteratur osv), melja/ringa mäklare om lägenheter i gbg (!!), kanske bokning av något roligt som jag inte tänker berätta nu hehe och sist men inte minst hitta på något med Kalle<3 Börjat kolla på den nya franska serien Lupin på Netflix också, verkligen tips! Så något avsnitt av den blir det också. Hoppas ni får en bra start på veckan xx

9 reaktioner till “Kalle och jag i trollskogen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *