Kalle, Kalle & fest

Hej fina ni!! Senaste från min mobil är följande – massa bilder på Kalle och från utgången igår. Inte mycket mer tyvärr haha! Har verkligen tappat att fota alla vardagsmoments nu, som jag gjorde innan (veckan i bilder) så måste försöka komma in i det igen! Sen händer det som sagt inte suuupermycket just nu, allt går på reapet bara. Men ja, ska bli bättre på det igen!

Kalle och jag har varit ute på några härliga ridturer. Både igår och en härlig bakisritt idag i solen. Jag och mina två bröder (literally) var ute igår. Förade lite hos Lisa sen en drink på Brasseriet innan vi drog vidare för att dansa på klubben, faktiskt bland det bästa som finns, att dansa hehe.

Ännu en helg flyger iväg, asså varför går de såå fort?! Imon är ny vecka, inget speciellt planerat mer än franstid på tisdag och sen träning tre av dagarna, imon kör vi intervall. Tror kommande helg blir rättså lugn då de två senaste inte varit det haha! Men vem vet, får väl se vad som händer! Hoppas ni har haft en bra helg xx

10 reaktioner till “Kalle, Kalle & fest”

  1. Så söt han är på de vidvinkel-bilderna! Och himla mysigt med lite sol.. vi har haft knappt någon här nere 🙁 men när den väl är framme känns det lite som att våren är på väg!!

    Sv: Åh tack tack så himla mycket!! Jaaa, det hade varit kul om du kunde komma ner när det blir lite mer grönt här nere och när allt börjar blomma, ser lite kalt ut häromkring annars..

    Kram

  2. Vilken söt Kalle! Det är så härligt med uteritter <3 Jag längtar tills min fölis kommer så jag kan rida snart igen!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *