Kalle i vidvinkel med nya iPhone 11 Pro Max

Min underbaring fick bli den första modellen när jag testade min nya iPhone 11 Pro Max! Älskar verkligen vidvinkel! Och de nya uppgraderade porträttläget är också uuunderbart! Tänk att andra bilden är tagen med en mobil?! Sinnes ändå haha! På de sista fyra bilderna ser ni skillnad mellan vidvinkel och vanligt. Himla härlig känsla med vidvinkel tycker jag det blir då man får med så mycket av sin omgivning. Vad tycker ni?

20 reaktioner till “Kalle i vidvinkel med nya iPhone 11 Pro Max”

  1. Åh asså aaahhhhh!!!!! Måste typ också köpa den nu :O men jag köpte ny förra året, hahaa. Fan asså Apple har verkligen mig virrade runt sitt finger 🙁 Så jäkla snygga bilder! Och är det lite gult jag ser på träden?? Hoppas det är kvar tills jag åker upp till dig 😀

    Sv. Ja alltså misshandel av djur är det värsta jag vet! Dom kan ju inte ens försvara sig själva 🙁 Jag hoppas verkligen att dom ska trivas hos oss, kommer ta massa bilder på dem, precis som jag gjorde med mina katter haha!

    Kram

  2. Sjukt bra kvalitet!
    Känns som att man ska uppgradera sin telefon 1 gång om året för att hela tiden få tillgång till en bra kamera. Systemkamera i ära men ibland orkar man inte släpa med sig 🙂
    Vad jobbar du med för kamera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *