Kalle i solens sista strålar

Alltså han❤ Modellen nummer ett i en trollskog med solens sista strålar. Nästan glömt bort dessa bilder på Kalle men nu får ni äntligen se dem! Denna promenaden var verkligen såå mysig! Han skötte sig så bra och inte ett enda gnägg hehe<3

Måndag och ny vecka!! Idag har jag då självklart jobbat, sen blev det hem och städa lite, SÅ skönt att ha det gjort för såg verkligen ut som ett bombnedslag i mitt rum hehe.. rensat bland min alkohol (som nu står och dammar</3) och äntligen bokat ansiktsbehandling. Fick nämligen presentkort på det i julas så nu ska de äntligen bli av, så taggad! Är med portömning och hela köret och det BEHÖVS.. var sen uppe hos Kalle och idag fick de bli en promenad då han har ridits de fyra senaste dagarna. Skötte sig galant och fotade honom lite med mobilen och de kommer upp här sen då han var SÅ söt!

Ska svara på lite kommentarer och fixa några inlägg nu sen blir det sovdags, dödstrött! Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka xx

14 reaktioner till “Kalle i solens sista strålar”

  1. Det låter som himla himla fin vardag 😀 Jag jobbade också, men lägenheten var städad och alkohol har jag ingen.. och inga djur XD Måste hitta på något att ägna mig åt om dagarna, för efter idag är jag arbetslös då mitt jobb gick i konkurs…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *