Julmarknad på Hönö

Första besöket på Hönö fick bli när det var julmarknad!! Trots blåsigt väder så var det supermysigt<3 Vi tänkte på hur mysigt det måste vara där på sommaren också, givetvis som på alla öar i Göteborgs skärgård haha.

Det är redan 4e advent och imon går vi in på den sista julveckan!! Förstår ej hur 2021 snart kan vara över, herreguuud!! Måste börja på mina årsresuméer! 2021 har ju varit ett otroligt år då en av mina drömmar gick i uppfyllelse, min alldeles egna lägenhet i Göteborg<3 Dock också ett år som inte blivit riktigt som tänkt både pga corona som fortfarande härjar och för att jag fick jobba denna terminen istället för plugg. På tal om det!!! Har jag berättat att jag kom in på min kurs till våren?? Tror inte det men ÅH vilken lättnad, är så taggad!! Vill verkligen inte jobba (med saker jag ej brinner för osv ni fattar haha, har gjort det bra länge) utan vill ju plugga och bli något som ja jag brinner för haha. Ska iallafall läsa fortsättningskursen i sociologi! Sen får vi se om jag kan komma in på psykologikurserna (högsta jäkla poängen där) så kanske jag kan ta kandidat i både sociologi och psykologi.. men nog om det! Ska fortsätta kolla på The Witcher nu, säsong 2 kom i fredags, så otroligt bra! Hoppas ni har det bra så hörs vi, xx

2 reaktioner till “Julmarknad på Hönö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *