Jul på Liseberg och Kronhusbodarna

Ytterligare några julmarknader som man besökte innan man åkte hem till Karlshamn! Jul på Liseberg var ju bara så magiskt fint!! Första gången jag besökte Liseberg under julen faktiskt och it didn’t disappoint! Besökte också Kronhusbodarna, aldrig varit där men de var så otroligt mysigt med de små butikerna på innegården.

God fortsättning finaste ni!! Hoppas ni har haft en underbar jul<3 Har själv haft mysiga dagar här i Karlshamn och har några dagar kvar innan jag åker hem på söndag. Bästa har ju givetvis varit att få träffa min älskade Kalle!! Men såklart skulle han dra av sig en sko (!!) när han klampade runt i snödrivor (han älskar det och skotta snö osv hehe) såå har inte fått rida mer än lite i ridhuset på honom, så himla typiskt! Hoppas hovslagaren kommer imon och slår på den så vi iallafall kan rida ut någon runda eller två innan jag åker hem. Tyvärr ska det ju börja töa och regna rejält så blir inte mycket snö kvar iallafall :’)

Men nog om Kalles perfekta timing haha. Imon ska jag och Lisa iväg på loppisrunda!! SÅ taggad, har redig loppis-abstinens nu, alldeles för längesen man var på loppisrunda! Och så längesen jag och Lisa var på det ju<3 Gick på några loppisar i stan igår och hittade tre saker, får visa er det sen. Hoppas iallafall som sagt att ni haft en superbra jul och har ett bra nyår så hörs vi snart igen xx

3 reaktioner till “Jul på Liseberg och Kronhusbodarna”

  1. Åh det ser verkligen jättemysigt ut Ida! Hoppas du haft en underbar jul och jag önskar dig ett gott nytt år, och hoppas 2022 blir precis som du tänkt dig! <3

    kram

  2. Jag älskar att se loppisfynd, du är alltid så duktig och fyndar så snygga saker. Jag skulle också vilja gå loppisrunda, kanske jag ska ta tag i det i veckan då jag har semester :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *