Jag modellar och ni är ju helt underbara

Vill bara börja inlägget med att skriva tuuusen tack till alla mina läsare och ni som lämnar så fina kommentarer!! Både om mina bilder och om mitt senaste inlägg om min kära farmor som tyvärr gick bort i tisdags. Ni är verkligen guldvärda och gör det så himla roligt att blogga. Älskar ju att dela med mig av mina bilder och tankar men att få så fin respons av er gör mig så glad, tacktacktack❤️

Här får ni också de sista bilderna på mig från vår vintage fotografering. Två inlägg kvar sen, ett på Lisa och ett på Malou hihi. Kan säga att de var mååånga bilder att gå igenom och redigera men så himla roligt och tycker vi lyckades väldigt bra ändå!

Min vecka har ju såklart varit väldigt jobbig men några ljusglimtar har de ändå varit och helgen ser jag såå mycket framemot. Tisdags hann jag gå till jobbet tills mamma ringde vid 06.20 och sa att farmor hade somnat in 04.00 på natten. Började såklart störtlipa på jobbet men fick samla mig snabbt och fixa ordning och gå ner till chefen och säga till att jag skulle gå hem, och då började jag störtlipa igen. Resten av tisdagen kollade vi i massa album med farmor, jag skrev mitt brev till henne som ni kan läsa här och sen red jag och Lisa en runda på hästarna för att jag skulle tänka på annat. Vara hos Kalle hjälper alltid, min klippa❤️

I onsdags fotade jag och Lisa på rapsfälten i solnedgången som ni nog redan sett om ni följer mig på Instagram hehe, heter idalinneacaroline där!! Kommer upp bilder så snabbt som möjligt, de var väääldigt lyckat!! Vi är riktigt på gång nu med massa fotograferingar vilket är såå roligt! Min dator har dock något systemfel när man ska föra över från minneskort till dator så det måste jag ta tag i nu i helgen. Paniiiik måste säkert återställa hela och måste först då lägga över allt nytt på hårddisken, hoppas de fungerar som de ska..

Igår var de jobb, Kalle och träning som gällde! Hann rensa klart bilderna och med många om och men få in de på datorn efter några omstartningar och svordomar 🙂 Och även redigera en bild så jag har nog redigeringen klar!

Nu känner jag att detta inlägget blir låååångt så planerna nu i helgen får ni ta del av i kommande inlägg, det ska fotas massor så stay tuned! Hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg xx

11 reaktioner till “Jag modellar och ni är ju helt underbara”

  1. Åh blir alltid sååå himla taggad på att få se dina bilder när du lagt upp något nytt. Hoppas du vet om att du är SÅ SÅ SÅ vacker, helt galet ju!!!! Stor kram fina du och ha en mysig fredag ❤️

  2. Så fin du är! Och vad skönt att det ändå finns ljusglimtar och saker du kan göra som får dig på andra tankar, kramar <3

  3. Älskar, älskar, älskar bilderna på dig!! Och Ida, jag finns om du skulle behöva prata med någon utomstående eller liknande. Skickar verkligen styrkekramar till dig!! ❤️❤️

  4. Så mange fine bilder, og du er så pen! Håper du får en fin helg, og at det går litt bedre med deg <3 Stor klem til deg!

  5. Sorg är kärlek, och mitt i all sorg så kommer verkligen kärlek fram. Att tillåta sig att sörja och leva samtidigt är viktigt! <3

  6. Så himla fin!!! Hästarna är verkligen guld i sådana situationer. Bara finns där och är fantastiska <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *