Hur är jag i verkliga livet?

Ibland tycker jag att det saknas lite personliga inlägg här på bloggen. Hinner bara slänga upp lite bilder från resor eller något recept liksom, inte något om vad som hänt eller något om mig. Jobbar med att jag ska bli bättre på lite personliga och vardagliga inlägg men ja såklart så är inte livet superintressant hela tiden. Tex nu när jag i stort sätt bara jobbar, är hos Kalle och tränar för mer hinner jag inte haha! På helgerna är det isåfall då saker händer meeen rättså skönt att ha lugna helger också då man knappt hinner med livet i vardagen 😉
Hoppas det blir ju ändring på det nästa år wiho!! Om det blir flytt och plugg osvosv. Längtar efter det såååå för jag är otroligt trött på att jobba nu, alltså ett jobb som man bara har för att tjäna pengar på typ. Inte ett jobb man vill jobba med haha. Vill utbilda mig och jobba med det jag tycker är roligt! Tycka det är roligt att gå till en arbetsplats liksom.

I vilket fall som helst! Nog om det, inlägget skulle inte handla om mina planer för framtiden utan om hur jag är i verkliga livet! Hur folk kanske uppfattar mig och hur jag beter mig. Kan ju vara svårt att få fram det på en blogg när man bara skriver. (Dock skriver jag oftast som jag pratar och är i verkligheten, därav babbel och konstigt formulerade meningar haha!)

Det första jag kommer börja med är nog kanske det många tror, tycker, tänker, vet om mig. Att jag kan vara ganska mycket. Jag är väldigt explosiv och extrovert. Blir hypad över saker och ting och visar det gärna med att bli lite föööör exalterad kanske haha! Jag står alltid upp för mig själv, samtidigt som jag inte bryr mig om skitsnack och sånt onödigt. Men om någon vill ha min åsikt så ljuger jag aldrig, jag säger vad jag tycker och tänker och går alltid min egna väg. Är inte rädd för vad folk tycker om mig, det är nog en av mina starkare egenskaper som följt med mig så länge jag kan minnas.

Jag är extremt ironisk och använder mig mycket av sarkasm. Så om ni inte har den humorn, tyvärr då kommer ni kanske inte gilla mig haha! Är också väldigt ”jaja men de löser dig”. Ser oftast en lösning i problemet än tvärtemot, försöker alltid vara positiv fast det ibland tryter såklart.
Om jag får säga det själv (som kanske alla andra säger om sig själva ha ha) så är jag nog en rolig människa att ha och göra med. Jag är extremt enkel egentligen. Inget krimskrams och förstår inte hur tjejer ibland kan vara så otroligt dramatiska och bry sig över minsta lilla, snälla släpp det liksom.

Fick faktiskt höra av min kära vän, Malou, för någon vecka sen att hon tyckte jag skulle söka in till Big Brother (ska börjas sändas igen wiho), allt var på skämt då såklart haha. Men ärligt så sa hon att hon trodde jag skulle kunna göra bra tv, att folk hade gillat mig för jag har bra åsikter, står upp för mig själv och är rolig. Detta värmde mitt hjärta ändå<3 Skulle aldrig få för mig att söka in till en dokusåpa men om det hade varit en jag tvunget behövde välja så hade det blivit BB. (2011 i mitt hjärta<3)

Jag är inte rädd för att synas, men är verkligen inte den som behöver/vill synas och vill inte sno rampljuset från någon annan, absolut inte. Hatar personer som bara riktar strålkastarna mot sig själva hela tiden och glömmer omgivningen och personerna runt om. Lätt att jag kanske står i centrum då jag kan ta mycket plats men det blir så naturligt då jag oftast håller igång saker och ting, tar oftast tag i saker och kommer med nya roliga saker som vi kan göra osvosv.
Jag försöker alltid inkludera varje person om vi är en stor grupp som träffas, inte alls roligt att bli bortglömd. Även så älskar, absolut älskar jag att träffa nya människor. Vilket är otroligt svårt i en småstad som man bott hela livet i 🙂 Och jag är sååå trött på det och därför vill jag flytta och bo i storstad för åhhh där händer det ju massa saker hela tiden och massa nytt folk!!

Bad min la familia beskriva mig med 3 ord och här har ni dem.
Mamma sa kreativ, ”fixare” och djurvän.
Pappa sa ambitiös, nyfiken och driftig.
Isak, min lillebror sa pratglad, självsäker, energisk.
Frågade Kalle också men fick inget direkt svar, han bara blängde lite surt på mig och frågade om godis 😉

Där har ni lite om mig!! Om ni vill veta något mer eller ta ett chitchat, bara skicka iväg en kommentar, börja följ på Instagram (idalinneacaroline) eller lägg till på Snapchat (kallekalops). Okej väldigt gammalt namn och man kan inte byta vilket jag HATAR. Kalle heter egentligen Virdarnas Kalops som kanske några av er inte vet hehe.. som sagt så älskar jag träffa/prata med nya människor och få nya gemenskaper<3

14 reaktioner till “Hur är jag i verkliga livet?”

  1. Hihi åh vilket härligt inlägg!! Tycker du verkar som en heeeelt fantastisk person!! En sån där som lättar upp stämningen och gör vardagarna lättare!! Stor kram finis ❤️

  2. Vilket härligt inlägg! Så kul att läsa! Du låter som en heelt underbar person! Och det är bra att vara självsäker och stå upp för sig själv! Jättefina bilder fina du<3

  3. Det lilla jag läst på den här bloggen sedan jag fann den speglar absolut allt det där och jag är exakt likadan! Och livet är bra mycket roligare på det sättet! 🙂

  4. Vilket roligt inlägg, och du verkar så härlig och fin som person.
    Älskar att läsa att du är så trygg i dig själv, och säker på dig själv. Det är en fin egenskap. <3

  5. Du verkar verkligen vara en otroligt skön person och om du har vägarna förbi Sthlm någon gång så hojta till! 😀 Vi är lite lika på vissa punkter också, det är kul! (tycker iaf jag hahahah!) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *