Höstmys!!

Massor av bilder från hösten här i gbg!! En äkta höstoutfit, älskar den rutiga kjolen på hösten, en staple piece!! Lisa var ju på besök för några helger sen, gick på loppisar, fikade, mysig frulle, shoppade och åt på Lindholmen street food market! Moa var hundvakt åt hennes pojkväns storebrors Berner sennen och jag var ju tvungen att gå inom och hälsa på sötisen!! Några av er kanske vet att Berner sennen är min drömhund, ska ha en när jag flyttar till hus<3 Fina höstpromenader i Änggårdsbergen och Botaniska med Smilla. Sen sist men inte minst en mysig brunch på Wolfgang med Amanda.

Ja vad har hänt sen sist jag uppdaterade er om mitt liv, jo jag har äntligen fått jobb! Så skönt!Jobbar för Storesupport, bemanningsföretag för butiker, mestadels matbutiker men också massa andra som Rusta, Beijer osvosv. Har ju innan jobbat på City Gross så har erfarenhet inom matbutik, kassa, golvet och delikatess. Så har mest jobbat inom deli då det behövs mest folk där! Sen har jag utbildning på Beijer nu då jag ska ha fast pass där varje vecka, skönt! Så är helt dödstrött nu efter att ta in så mycket nytt haha.

Isak och Elvira var här förrförra helgen också! Vi gick på Halloween på Liseberg bland annat, heeelt fantastiskt! Skogen var helt klart den läskigaste spökrundan, höll på att dö när jag gick den men älskar ju att bli rädd samtidigt hehe. Denna helgen som precis varit var det en del jobb sen kollade vi på Johannas Ring Polisen, SÅ otroligt bra och roligt OCH vi träffade Johanna efter på Avenyn så vi kunde ta en bild, nej men jag var så starstucked och hon var så trevlig!! Bästa verkligen haha! Nu måste jag verkligen sova och har pratat på alldeles för mycket här i vanlig ordning 🙂 Hoppas ni har haft en bra start på veckan xx

7 reaktioner till “Höstmys!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *