Hoby Kulles höstdag

Har ju helt glömt bort att jag faktiskt var hemma förra helgen, lör-tis, och det passade så bra då Hoby Kulle hade sin höstdag på söndagen! Så jag och Lisa stack givetvis dit. Så magiskt fint som vanligt och massa fina saker såldes. Jag köpte tyvärr inte med något hem då jag inte visste hur jag skulle frakta det till Gbg då min packning var så tung haha! Vi hade också tur i oturen att det bara fanns en soppa kvar så vi fick dela den och smaka iallafall, supergod!! Det var också dövarmt typ 23 grader haha! Men man fick iallafall lite höstkänsla och det är så vackert där<3

7 reaktioner till “Hoby Kulles höstdag”

  1. Det känns som att jag alltid skriver ”wow, vilka magiska bilder och vilken magisk plats”, men det är ju precis vad dina foton är – helt magiska!

  2. Kolla gärna in @luxshopswe på Instagram för billiga märkesväskor och kläder. Just nu har vi en giveaway i första inlägget där vi ger bort ett GUCCI set <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *