Helgen i Karlshamn

Dagarna hemma i Khamn bestod av Kalle, Kalle och lite mer Kalle typ, såklart!! Saknat honom så mycket så fällde några tårar när jag äntligen fick krama om honom igen och borra in min näsa i hans päls (hästmänniskor ni vet att ens häst har godaste doften<33). Klipptes gjorde han också och som ni ser på en av bilderna så finns det ingen häst i hela världen som älskar att bli klippt så mycket som Kalle hehe. Hann även med att träffa tjejerna något, ta någon tur i Aston (sällan man kör bil så det är så skönt att kunna ha högsta volym i den haha), besöka några loppisar och Ljungsleds. När jag kom hem smälte jag stearinstumpar och gjorde ett nytt ljus av dem och sen gjorde jag klart ett pussel, nu måste det inhandlas ett julpussel!!

4 reaktioner till “Helgen i Karlshamn”

  1. Vad fin Kalle är. Åh minns fortfarande känslan av att träffa sin älskade häst. Drömde faktiskt om min favorithäst från ridskolan i natt och att jag andades in hans doft. Då var det ändå snart 10 år sedan han såldes.

  2. åh jag saknar kalle-bilder sååååå mycket :((( fattar inte hur du klarar dig utan honom asså??? det är starkt att vara iväg från sin häst hahha ;)) saknar soppan efter typ 4 dagar utan att ha träffat henne, riktig vekling är jag hahh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *