Han som alltid betyder mest

Trots att han går mig på nerverna cirka hela tiden för hans envishet så hade jag inte velat ändra något på honom. Okej kanske att han chillar med sitt ätande lite när vi är ute och rider 🙂 Men ändå så är han min allra finaste bästa vän.

Att flytta ifrån honom (när jag ska plugga) kommer vara det svåraste jag kommer behöva göra i hela mitt liv, svär på allt. Har fruktat det i cirka 4 år nu. Men har vetat så länge att jag inte vill bo kvar här i min hemstad tyvärr. Det är en småstad och that’s not my kind of vibe haha. Vill bo någonstans där det händer saker, nära till andra roliga städer/evenemang och mer folk. Inte att man vet och känner varenda människa, visst det kan ha sin charm men guuuud så trött jag är på det :-)))) Är en sån människa som älskar att lära känna nytt folk och vill att det ska hända saker.
Vet var jag vill flytta, velat flytta dit sen jag var liten. De som känner mig vet mycket väl, kan ni gissa vilken stad som är min favorit i hela Sverige? Brukar tjata om den, en ledtråd, de flesta heter Glenn där 😉

Men i vilket fall som helst så vet jag att han kommer ha det bra här hemma, säkert inte ens märka någon skillnad att jag försvinner, haha jo jag hoppas ändå<3 Storstadsliv är verkligen inget för Kalle, han hade svimmat av alla brunnslock som finns överallt, bland det läskigaste ju!! Nej han vill ha sin sjö som han kan bada i, sin hästkompis Zaki att tjabba med och chilla galet sina sista år där han nu levt i 7 1/2år.
Han är den jag kommer sakna mest här hemifrån, ingen tvekan om det.

18 reaktioner till “Han som alltid betyder mest”

  1. Så fina bilder på er!! Förstår att du kommer sakna han massor. Jag ska lämna min när jag är bort rest i 3 veckor, gråter över det. Känns så jobbigt alltså… förstår verkligen hur de känns för dig, kram!!

  2. Haha, en av mina hästar är också så rädd för brunnslock 😉 Och sjukt fina bilder, ser ju hur mysigt ut som helst, förstår att han trivs där han är 😉 <3

  3. Ååååh så mysigt med bad!!! Inte blivit något för oss i sommar och de är så tråkigt 🙁 Förstår ångesten att behöva lämna honom, att inte få pussa på dom varje dag liksom </3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *