Halloween på Tivoli

Jag och Isak besökte ju Tivoli förra helgen. Var supermys, dock är Liseberg 100 gånger bättre då Tivoli är mer för yngre barn tycker jag. Inte lika många roliga karuseller och så, sen åker jag ju inte de som snurrar såååå haha! Mår illa och spyr mängder då<3 Mina favoriter är ju allt med höjder, Atmosfear omg<3 Sen även har Liseberg supermånga olika spökattraktioner och även områden där dem springer runt och skrämmer folket (LOVE IT!!!). Tivoli hade bara en och den var inte ens läskig så jag bara jahapp :-)) Men det var mys ändå, spenderar sällan tid med lillebror själv så haha<3 Och fick ju även utforska vackra Köpenhamn också, kommer några mer bilder därifrån i ett annat inlägg. xx

14 reaktioner till “Halloween på Tivoli”

  1. Åh det ser jättefint och mysigt ut!! Jag håller med dig, jag tycker om Liseberg mycket mer än tivoli! Men kan tänka mig att de var mysigt och fint där nu inför halloween iallafall 😍 superfina bilder ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *