Grundsund, Brännö och mat i Gbg

Sista bilderna från Lisas och min semestervecka när vi besökte olika ställen här på västkusten! Grundsund var ju magiskt fint, alltid velat besöka pga Didriksons (papp var säljare och delägare för Didriksons innan, det är ett klädmärke som säljer regnkläder osv) då det grundades där 1913! Besökte också Brännö som är en ö här i Göteborgs skärgård! Var väldigt mysigt, måste besöka fler öar nästa sommar då jag ska vara i Gbg hela sommaren. Sen hade vi såklart lite häng hemma runtom där jag bor osv, åt massa god mat och så!

5 reaktioner till “Grundsund, Brännö och mat i Gbg”

  1. Men åhhh, du bjuder alltid på så fantastiska bilder! Jag som älskar hösten, mörkret och kylan börjar till och med längta tillbaka till sommaren när jag ser dina bilder haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *