Grillmys vid Sternö

En rejäääl bildbomb från igår då det var cirka mysigaste dagen på länge!! Vill man inte hoppa rakt in i dessa bilder så vet jag inte haha! Började dagen igår med att handla med Lisa till vårt lilla grillmys. Upp till stallet och så kom Malou med Flisan så red jag, Lisa och Malou ut en runda i det underbara vädret, var såå varmt! Hem och fixa sig lite för att sen åka och ha mysigaste em/kvällen ute vid Sternö. Var såå skönt väder och så himla gott med halloumiburgare och smores. Ser så framemot mer av dessa kvällar framöver<3

Tänkte kika in snabbt och slänga upp detta för nu måste jag äta lite sen upp till Kalle. Blir en promenad i det fina vädret och ska även försöka knäppa några bilder på honom i solnedgången tänkte jag. Hoppas ni får en bra start på veckan xx

18 reaktioner till “Grillmys vid Sternö”

  1. Wow, dette så idyllisk ut! Også så mange fine bilder 🙂 Jeg kjente jeg fikk skikkelig sommerfølelse av å se disse bildene, hehe, så utrolig koselig 🙂

  2. Gick verkligen sommar vibbar av hela inlägget och bilderna är helt magiska. Kändes som att jag själv var med i händelsen trots att jag bara kollade på bilderna 😍 Wow så mysigt ni hade det!!

  3. Jag vet inte ens var jag ska börja, så underbara bilder var det. Vill också ut och grilla nu när jag ser dessa bilder! 😍 Ser fram emot att se bilderna på Kalle också! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *