Från inspiration till bild

En fotografering jag och Lisa gjorde i juni förra året! Tanken var att vi skulle leka med skuggorna men tyvärr gick solen i moln så fick fortsätta fota utan den. Vi hann få några med solljus och skugga men vi måste testa denna idéen igen och då hoppas att vi har starkare sol och kan jobba med skuggorna mer!

Jag och Lisa har ju cirka gjort varje fotografering här som ni kanske märker haha! Denna gjordes i maj förra året och tanken var rapsfält, hatt och en vintage redigering (med beige nylonstrumpa) men hittade tyvärr ingen inspirationsbild med just en dov mjuk redigering men hade en bild i huvudet hehe.

Sen var vi i farten igen, denna gången också i juni! Visste inte riktigt vad vi väntade oss för vallmofält för hade försökt googla upp något men det vallmofältet vi hade sett på bild fanns tyvärr inte kvar längre. Men som tur väl hittade vi ett annat litet stycke med vallmo och prästkragar längst en åker och vägkant (där vallmo brukar växa) så där testade vi att ta några bilder! Trots att idéerna vi hade från början kanske inte gick att genomföra så blev det ändå bra tycker jag.

Vår sista fotografering innan jag åkte upp till Göteborg var i augusti och då hade vi kört förbi en solrosfält från motorvägen och tänkte att där måste vi fota någon dag! Det var inte superlätt att ta sig dit men vi lyckades sen skulle vi också ut i dessa höga solrosor och som tur väl fanns det en plats mitt på fältet som var lägre där det växte andra blommor. Detta måste varit vilda solrosor då dem inte såg sådda ut och växte på led liksom. Vi blev rättså skitiga för det var typ solrosor blandat med bönor som växte där? Men det gick som tur väl bort när kläderna tvättades hehe.

Senaste självporträtt fotograferingen och jag sökte runt lite på Pinterest och såg då en del bilder med speglar, väldigt inne att fota med nu ju! Köpte faktiskt denna lilla spegeln på Gotland i somras och tänkte att den skulle vara perfekt till en sån här fotografering, så roligt att den äntligen kom till användning! Tog sen en ros som jag hade fått som blombud av papp på alla hjärtans dag och använde som rekvisita<3

Gillar ni såna här inlägg? Älskar själv dem och kan absolut tänka på att göra dem till framtida fotograferingar om ni vill!

14 reaktioner till “Från inspiration till bild”

  1. Älskar inlägget!! Dock är det lite läskigt då jag skrev en rubrik till ett liknande inlägg för någon dag sedan och sen skrev med den på en lista man kan blogga om! 😅 Så kul att få se inspirationen och hur bilden blev! 😍 Grym är du!!

  2. Alltså är lika chockad varje gång du visar dina bilder??? Vill köpa en bok med alla nuuuu på direkten haha ❤️ Du är sååååå sjukt duktig, har en såååån talang och du är verkligen så sjukt inspirerande ❤️❤️ Kram

  3. Alla bilder är så underbara! Och blommor gör verkligen bilderna så mycket vackrare 🙂 Hoppas du får en trevlig söndag!

  4. Åh dina bilder är så vackra! Var hittar du inspo bilder? Jag använder delvis din blogg (hehe), pinterest och instagram! Skulle vara kul att se vilka insta-accounts som du inspireras av!

    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *