Första shoppingen på ett halvår

Här är då det jag shoppade i lördags! Skojar inte när jag säger att detta är den första shoppingen på ett halvår (förutom ett par Stronger träningstights som var nödvändigt haha). Jag gick in i extremt sparläge när jag skulle spara pengar till resan i slutet av sommaren, som nu inte blir av he he. Men var så roligt att äntligen köpa lite nya plagg hihi.
Verkligen käär i första klänningen! Tyvärr hade dem inte den i 38 som jag behövde så fick ta den i 40 men den går ju att knyta hårt i sidan så det blev bra! Sen får jag ha någon bra bh med lite push-up (no-boobs ligan här japp<333) så det fyller ut haha!! Setet med t-shirten och kjolen var verkligen såå skönt också! Perfekt att slänga på sig när man vill vara lite fin fast egentligen inte orkar put effort in it liksom, hoppas ni förstår vad jag menar haha!

Nästan precis hemkommen från en träning på utegymmet med Lisa, så go träning ändå! Brukar ju gå på gymmix där de är olika pass men idag var de inte något av våra favoriter så körde ett eget på utegymmet istället. De får vi göra om!!

Annars har jag bara jobbat och ridit en galen Kalle idag. Inte ridit honom på tre dagar så får ju skylla mig själv men ja haha. Han är ju också vrålhungrig när man är ute och rider såå han ska bara dra ner huvudet hela tiden, inte roligt alls meen blir bättre när de snart släpps på gräset. Var tvungen att galoppera runt lite i paddocken efter ridturen då han hade så mycket energi. Där var han verkligen suuuperfin och behövde knappt driva vilket är kors i taket när de gäller Kalle i paddock/ridhus haha!

Imon gäller jobb och sen examensfest för finaste Alva, tagga!! Hoppas ni haft en bra tisdag xx

15 reaktioner till “Första shoppingen på ett halvår”

  1. Så mycket fint!!!! Har typ knappt heller shoppat, inget roligt iaf haha. Livet som fattig student med hästar xD

  2. Jag shoppar nästan inga kläder alls längre (bara växter haha) men tycker det är svårt att hitta kläder som jag tycker om nu för tiden 🙁 Tycker dom har väldigt mycket sportiga kläder eller dessa enorma kavajer och det skulle jag aldrig ta på mig 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *