Fantastiska Österrike

Lika underbart varje år!! Trots att vi hade lite sämre väder detta året majoriteten av dagarna så hade vi ändå två (och en halv haha) riiiiktigt bra. Det är som mitt andra hem ändå så det är bara såå skönt att komma ner dit och umgås med familjen och släkten, de är världsbäst!! Och jag saknar såklart det redan. Och har söndagsångest för vill inte tillbaka till jobbet imon 🙂

Här har det nu stått tomt ett bra tag. Ber om ursäkt för det!! Livet har helt enkelt inte varit så intressant och roligt haha. Det stannar verkligen av i januari/februari känns det som, man bara väntar på ljuset, solen och våren!! Och nu går vi in i mars månad! Förstår ändå inte att det redan gått två månader på det nya året, WHAT? Men iallafall så hoppas vi att våren börjar visa sig mer och mer snart.. just nu är det ju bara regn, regn och mer regn hehe.

Såg också JLC IGÅR!!!! Asså har aldrig varit så lycklig som då haha<3 De betyder verkligen så mycket för mig då jag började upptäcka dem när jag hade de riktigt jobbigt (break up och grejer). De fick mig faktiskt att klara vardagen, med deras podd i öronen på jobbet hela tiden och deras videos att skratta till när jag kom hem. De är helt fantastiska människor asså!! :’) Kommer upp ett inlägg med lite av de senaste bilderna från mobilen och då lite från livepodden, den var BÄST!!! Nörden som jag är så var jag ju tvungen att köpa deras merch också haha, den lila hoodien, den är riktigt snygg faktiskt haha.

Nog om det! Ska försöka fixa några inlägg till så jag faktiskt kan publicera lite. Har också tyvärr varit sjuk hela veckan i Österrike nästan, varit förkyld mer än en månad men tror (och hoppas) att det gett sig nu! Aldrig haft så ont i örat som jag hade nu när jag var iväg, var riktigt hemskt.. men nej nu ska jag sluta babbla och fortsätta med inläggen och ha Friends på i bakgrunden<3 (För övrigt kommer det en unscript avsnitt av Friends med alla original i maj, ASSÅ LYCKA!!<3)

13 reaktioner till “Fantastiska Österrike”

  1. Alltså verkligen WOW vilken plats!!! Helt sjukt, måste åka dit alltså!!!! Och lagomt avis att du var på JLC :ooooo

  2. Det ser helt underbart ut i Österrike! 😀 Jobbigt dock att vara sjuk under en resa. Vad kul med JLC, skulle själv gärna se dem!

  3. Men herregud vilka bilder! Ser helt underbart ut! 😀 Jag har aldrig riktigt gillat att åka skidor/snowboard men det där ser så härligt ut så nu blev till och med jag sugen på det haha.

  4. Alltså dina bilder får mig, som inte ens kan åka skidor, att vilja åka till alperna för att åka skidor! Galet underbara bilder. Du är verkligen duktig och jag är så glad att jag följer din blogg (och dig på instagram!) 😀 KRAM

  5. Wow vilka fina bilder 🙂
    synd att ni hade lite otur med vädret, men bra med 2 (och en halv) dag med fint väder 😉

  6. Oj, så himla fina bilder, får verkligen en härlig känsla av dem! Och JLC, deras show skulle jag ha velat gå på, lyckost dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *