Familj på besök<3

För några helger sen var mamma och pappa på besök här uppe i Götet<3 Jag bjöd på smörrebröd när de kom upp sen hjälpte dem mig att sätta upp min stringhylla (som jag fick i tidig julklapp) och även spegel och hylla i hallen, så himla skönt att få upp det! Bilder kommer på det också hehe. Nu är det bara tavlor som ska upp på väggarna sen är hela läggan typ klar!

Sen gick vi iallafall lite på stan och på kvällen åt vi på Simba, en etiopisk/afrikansk restaurang första gången jag åt etiopisk mat, väääldigt gott!! Dagen efter startades med hotellfrukost (joinade dem på hotellet haha) sen gick vi på julmarknaden i Haga och fikade innan de åkte hem, så mys!! På eftermiddagen/kvällen julbakade jag och tjejerna lite julgodis<3

3 reaktioner till “Familj på besök<3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *