Ett riktigt sött par

Några bilder som jag tog på min lillebror Isak och hans flickvän Elvira! Elvira har faktiskt en blogg också, här kan ni besöka den! Hon har precis köpt sin första kamera så jag har hjälpt henne lite att komma igång, så in och kika på hennes blogg!! Iallafall fick vi tyvärr ingen solnedgång denna kväll då solen gick i moln men det blev nog ändå rättså bra tycker jag. Trädet räddade bilderna haha, så fint!! Och såklart detta söta par! 😉

Idag har jag äntligen varit och klippt mig! Även färgat och allt. Dock är det ju så att mitt hår är heeelknäppt. Alltid reagerat konstigt på färger och har väldigt mycket varma toner i det. Och jag vill ju såklart då ha grått/kallt blont hår så det är jobbigt haha. Det blev ändå bra men som vanligt inte riktigt den bilden jag har i huvudet så ska nog dit på en nyansering om någon månad så jag får det liiite mer åt det askigare hållet då det är lite för ljust nu, dock väldigt kallt! Ska ta lite silverschampo också så det kommer lösa sig. Men mitt hår är alltid ett kaos så är van. Önskar bara man kunde måla det som i Photoshop och så var de klart typ. Exakt den nyansen, färgen och ljusheten man vill ha haha!

Nu har jag suttit och redigerat lite bilder och fixat några inlägg, ska gå och lägga mig nu. Ny jobbdag imorgon! På onsdag är det examensfest för Alva och sen på torsdag är vi lediga. Då är det tacksägelse för farmor i kyrkan. Hoppas ni haft en bra måndag xx

17 reaktioner till “Ett riktigt sött par”

 1. Vad skönt med tid hos frisören, längtar tills jag ska dit 🙂
  Och vilka fina bilder, vilka sötnosar! 🙂 kul att du får lära henne lite och att komma igång <3 du är ju bästa läraren!

 2. Superfina bilder! Och kul med frisörbesök! Mitt hår drar sig också alltid mot det röda/varma hållet 😬❤️

 3. Tycker bilderna blev jättefina även utan solen! Jag gillar det lite mer dämpade ljuset och redigeringen passar jättebra också!!

  Kram

 4. Jag betalade 1700 kr för mitt hår. Jag minns inte exakt när jag var där men hårfärgen jag har nu är katastrof 🙁 Pallar dock inte att gå tillbaka så tätt in på så får helt enkelt vänta ut min utväxt innan jag går dit. Svart vita bilder hela sommaren pga fult hår, yaaaay 🙁

 5. Men åh, sååå fina bilder 😍
  Hihi, ja pizzan gjorde succé igår eftersom den trotsiga systerdottern somnade vid halv 7 😊

 6. Vilka fantastiska bilder, så fina dom är ihop! 🙂
  Mitt hår är också så!! Blir alltid varmare när jag vill ha de kallt och askblont, så irriterande! Hoppas du blir mer nöjd efter nyanseringen och silvershampoo! Kram<3

 7. Åhhh så fina dem är tillsammans!! Bilderna blev så himla fina och charmiga!! Måste vara så kul att ha kvar för dem ❤️ Stor kram hjärtis ❤️

 8. Åh så fina bilder! 💕 Verkligen ett fint par! Haha gud känner verkligen igen det där med håret 😁 mitt är likadant och jag bara önskar att det gick att justera och greja lika enkelt som i Photoshop! Det blir ju liksom aldrig helt så som man vill! ❤️

 9. Underbara bilder!!! 😀 Känner igen det där med håret haha… silverschampoo biter inte ens på mitt xD

 10. Men alltså nej vad söta bilder då!! Fina de är ju Nyfiken ju!! Har beställt tid för klippning själv idag faktiskt, ska bli så skönt att ta bort det slitna nu! KRAM <3

 11. WOOOOOOOOOOOWW!! Är inte förvånad att du bjuder på fina bilder i det här inlägget också. Hade lätt viljat att du skulle fotografera mig och min kille!! 😍 Obeskrivligt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *