Ett juligt inlägg

En rejääääl bildbomb från lite av det senaste, JULEN är här om ni inte ser det på bilderna haha! Har också varit på tre olika julmarknader (fler är planerade) så bildbomb kommer från dem<3 Annars har det julpyntats här hemma, går all in med gran, apelsingirlang osv :’) Lite mer ska pyntas då mamma och pappa kommer upp denna helgen för att hälsa på och då ska de hjälpa mig sätta upp hylla och spegel i hallen och även en tidig julklapp, en stringhylla, på väggen<3 Ska bli såå skönt att äntligen få upp det på väggarna, sen är det bara tavlor som ska upp sen kanske jag kan sträcka mig till att göra en apartment tour på youtube (!!!!!), får se om jag vågar :’))) Om jag vågar prata eller bara filma och ha musik i bakgrunden, ej bekväm att höra min röst i video haha!

Det har snöat så otroligt här i Göteborg och det är sååå himla vackert! Måste införskaffa mig ett par vinterskor i helgen så man kan ut och promenera riktigt när det är så fint. Värre har det ju varit med kollektivtrafiken där jag blivit fast på olika ställen efter jobb osv :’) Men det är ju tyvärr standard haha.. nästa vecka får man reda på antagningen!! Håller alla tummar och tår att jag kommer in på det jag sökt då jag verkligen vill plugga, så trött på att jobba med något man ej brinner för. Men ja jag hoppas ni haft det bra, har ni mycket julfeeling?? Julpyntat mycket?? Hatar att jag inte kunnat ha rutin med bloggandet men tyvärr funkar inte rutiner med det jobbet jag har just nu, får panik på det men som sagt håller vi tummarna att jag börjar plugga i januari igen, då blir det mer rutin!! xx

3 reaktioner till “Ett juligt inlägg”

  1. Hoppas det går bra med antagningen.
    Har bara varit på en liten julmarknad och inte börjat pynta än, så än har jag inte så stark julfeeling. Men dina bilder ser allt bra mysiga ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *