Ett inlägg tillägnat min bästa vän

Idag är det ingen vanlig dag för det är min bästa väns födelsedag!! Idag fyller min Lisa 23 år så tänkte tillägna detta inlägg till henne för hon är helt enkelt den bästa människan i hela världen<3

Som ni nog har sett på min blogg så är det jag och Lisa som alltid är iväg och fotograferar hehe och hon är ju då min personliga fotograf, hon har typ tagit cirka alla bilder på mig de senaste åren, bästa asså<3 Så ni har nog sett henne en del här på bloggen och denna människan är helt fantastisk! Jag hade verkligen inte klarat mig utan henne, hon finns alltid där och alla minnen vi har är oslagbara!! Gotland, Italien/Grekland, alla fotograferingar, alla fester, alla små dagsutflykter, alla ridturer, alla goalsställen vi alltid besöker, alla loppisturer, alla sommardagar vi umgås dag ut och dag in, alla telefon- och facetimesamtal speciellt nu när vi bor i olika städer, de minnena är bland de bästa jag har och kan inte vänta tills det blir flera<3
Jag är så lyckligt lottad att jag har dig, alla borde ha en vän som dig!! Grattis på födelsedagen min stjärna så får vi fira när du kommer upp hit till götet, LOVE YOU FOREVER.

10 reaktioner till “Ett inlägg tillägnat min bästa vän”

  1. Så otroligt härliga bilder på er två! 😊 och vilket fint inlägg du har skrivit till henne! Så härligt med sådana vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *