En trip till Österlen

För någon helg sen när jag och Lisa tog en dagstur till fina Österlen. Alltid lika mysigt, älskar att upptäcka nya fina sommarställen<3 Vi besökte iallafall Apotekarnas (alltid hehe), åt lunch på Allé, besökte några loppisar, gick lite vid Stenshuvud och åt sen pizza på Byvägen35. Underbar dag<3

Har numera två jobb!! Därför har det inte uppdaterats lika mycket som jag velat här haha, har massor att uppdatera nämligen<3 Jobbar ju heltid på sjukan mån-fre sen nu extra på Dockside (restaurang), så har jobbat hela helger och även vardagar, slutat på sjukan vid 14.30 för att sen börja jobba 16 på docken haha! Iallafall så har jag bara jobbat på sjukan idag så efter det så stack jag och tjejerna på lite loppisrunda och åt på ett supermysigt ställe mitt ute i skogen! Riktigt Emil i Lönneberga-ställe :’) Sommaridyll!! Ska snart gå och lägga mig nu för dubbeljobb imon sen jobbar jag hela helgen på docken. Hoppas ni har haft det lovely så hörs vi snart igen<3 (Lugnar snart ner sig när jag äntligen ska upp till gbg igen hehe)

5 reaktioner till “En trip till Österlen”

  1. Jag ÄLSKAR Österlen, åhh! Är dock där alldeles för sällan, men det får det bli ändring på! Duktig du är med båda jobben. <3

  2. Jag skulle dö om jag hade något sådär fint i mina trakter, för jag vill sjunka in i nästan varje foto. Särskilt det med alla fat och skålar och brickor. Spinner av att se det! Dessutom vill jag äta upp alla smörrebröd och pizzor, hehe, men det är en historia helt för sig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *