En promenad med Kalle

Oftast glad och nyfiken..

Otroligt vackert ljus när vi var ute i måndags så var tvungen att fota honom massor med mobilen haha, blev en liten photoshoot.

Så blev han lite trött på mig och skulle visa att nu är det bra med att vara modell haha. Han blev även lite sur för att han inte lyckades plocka upp spöet (första bilden) då han bara fick massa grus i munnen så han kollade otåligt på mig..

Kunde sen knäppa de sista bilderna och han slog på sin favoritpose, nämligen att le! Som ni nog ser i de flesta inlägg med Kalle så är det alltid någon bild när han visar upp sina fina tänder hehe. Träffade även hans kusiner, kossorna! Brukar säga att det är hans kusiner för de är så lika ibland. Han blev inte så glad på mig när jag nämnde det framför honom som ni ser på sista bilden haha, dör lite åt den :’)

8 reaktioner till “En promenad med Kalle”

  1. Men alltså jag tror att jag smäller av vad söt! Djur måste vara det gulligaste och roligaste som finns, så himla personliga haha. Massa kramar 🙂 <3

  2. Alltså han är ju för fin. Önskar att Bajen kunde vissa sin glada sida också, för tro mig, den finns. Bara väldigt långt inne när man ska knäppa en bild hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *