En heldag med mina tjejer

Kolla så vackert!! Både pizzorna och miljön hehe. Och mina fina tjejer såklart! I lördags hade vi en heldag tillsammans<3 Fick se Alvas nya hus som var så fint och mys! Åkte på loppis och kikade lite sen in till Karlskrona och köpte pizza från Elsas krog. Verkligen ett dundertips om ni har vägarna förbi Karlskrona! Vi åkte sen mot Torkö stenbrott som är så vackert! Aldrig varit där innan och visste inte heller att de fanns, förstår inte varför 🙂 Också ett badtips om ni har vägarna förbi! Ni skymtar också fåren på sista bilden som strosade runt där<3

Oj här stod det tomt!! Ja jag har haft fullt upp helt enkelt. Veeerkligen 110% hela tiden, klagar jag inte på men önskar verkligen jag hade hunnit med bloggen också haha. Men man kan inte hinna med allt! Jag har maaassor av bilder att redigera och inlägg att dela med mig utav. Lovar att ni kommer få ta del utav detta så snabbt som möjligt! Denna vecka är det ju midsommar så har en del planer men nästa vecka är det lugnare. Hästarna släpptes också helt på bete i fredags så stallet tar inte lika lång tid nu och Kalle rids inte lika mycket, lite sommarvila och så.

Ni kommer få ta del av min vecka 24 i nästa inlägg och jag hoppas ni har haft det superbra nu när jag varit lite offline hehe. Hörs snart igen xx

21 reaktioner till “En heldag med mina tjejer”

  1. Att bloggen hamnat åt sidan lite det senaste är mer än förståeligt och något du gjort helt rätt i Ida! Livet är värd att njutas av och nu är det sommar hallåå, bästa tiden att hitta på en massa kuligheter på!! 😀 Det är ändå så kul när man kommer till fina platser man inte varit till innan och vad man ser på bilderna är det ju otroligt fint :> MYS!! Ser verkligen fram emot att få se lite fler bilder, kan tänka mig att de är minst lika fina som alltid <3 Kram i massor!!

  2. Såååå fina bilder 😍
    Ja men så mysigt att göra kransar, skönt att ha en mamma som är florist 🤩 hoppas du får en bra midsommar 🌸

  3. Wow, vilken underbar dag! Och stressa inte över bloggen, det är okej att inte hinna och njuta av livet istället! <3

  4. Åhhhh det ser ju helt underbart ut ❤️ Min blogg har också stått tom, men tänker att man vill ju ta vara på sommaren nu, så det tycker jag att vi ska göra ❤️ Stor kram hjärtis ❤️

  5. Så utrolig hyggelig!! Skjønner godt at en ikke får tid til blogg hele tiden når det er så fint vær og man ofte finner på ting med venner. Kjenner meg igjen! ❤️ Og så fine bilder

  6. Åå så koselig <3 Og så mange fine bilder 🙂 Det ser ut som dere koste dere masse i finværet 😀 Klem til deg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *