En dröm – KÖPT LÄGENHET!!

Varit lite off här på bloggen denna vecka men det är bara för att jag har väntat på att få berätta detta för er.. lägenhetsvisningen i måndags gick prima och äger nu en lägenhet i mitt älskade Göteborg<3 Det är HELT obeskrivligt och har svävat på moln sen i tisdags när vi köpte den, dock blev det helt klart idag då papperna blev påskrivna. De har fått skickas på posten, så tog lite längre tid att få det helt klart! Men jag är SÅ otroligt tacksam och detta är verkligen en av mina största drömmar, att ha ett långvarigt boende i Göteborg och nu har jag dessutom en som jag/vi äger och en drömlägenhet för mig! Så himla fin är den, helt nyrenoverad, ingen har bott där innan.

Ovanför ser ni några bilder som jag tog när vi var på visning, men jag har gjort dem suddiga för vill inte visa er riktigt än hur den ser ut. Ni kommer givetvis få följa med på denna resa då jag ÄLSKAR inredning och är så otroligt taggad på att äntligen få inreda, organisera, hitta loppisfynd, göra massa DIY och laga massa rolig mat från grunden (såna jobbiga saker som egen sylt, grönsaksinläggningar, nötsmör osvosv).

Flyttlasset går så snart som möjligt! Beställde ny säng idag så flyttar upp i samband med när den är klar, hoppas på om 2 veckor ungefär! Sen ska en mängd möbler på plats så det kommer ta ett bra tag men som sagt så kommer det uppdateras här om det, även en del på instagram då jag säkert kommer spamma på min kära lägga haha :’) Heter idalinneacaroline på insta om ni vill följa<3

Nej men nu får jag sluta babbla hehe. Det kan bli lite sämre uppdatering här på bloggen några veckor framöver då plugget började i onsdags och det är en del med flytten givet, vill också spendera så mycket tid med Kalle som möjligt, men ska försöka hålla igång!! Hoppas ni har haft en bra vecka och får en underbar helg xx

21 reaktioner till “En dröm – KÖPT LÄGENHET!!”

  1. Åh blev SÅ glad för din skull nu!! Sån himla lättnad och trygghet att ha SITT stabila boende.. Hoppas vi får se massa bilder snarast! Haha, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *