En blogglista

Hur länge har du bloggat? Idag har jag bloggat i exakt 11 år! Så denna listan passat ju utmärkt idag haha! Oklart om jag hade någon blogg innan de, vet att jag testade olika bloggportaler i början men vet inte om de var innan min första riktiga blogg skapades eller efter hehe.

På vilka sajter? Bloggade på blogg.se i 10 år. Förra året i augusti bytte jag till WordPress och har nu eget webbhotell, SÅ skönt att slippa all reklam och allt kaos med en bloggportal. (Oftast mycket problem, iallafall på blogg.se)

Vem tar dina bilder och vad har du för kamera? Ja de flesta tar jag själv! Om de är bilder på mig så tas dem oftast av Lisa eller Malou. Vissa självporträtt har jag självklart tagit själv. Jag har en Canon 6D Mark II och en iPhone 11 Pro Max till mobilbilderna.

Vad är det bästa med att blogga? Att få dela med mig av mina bilder och kunna skriva av mig. Jag älskar att kunna skriva av mig och ha det dokumenterat. Och såklart all fin feedback man får utav er!!

Och det sämsta? Att de kan bli ett tvång, lätt att man kommer in i att man måste blogga varje dag. Men man ska bara göra det när man vill/kan!

Hur reagerar folk på att du dokumenterar och fotar så mycket? Haha typ ingenting! Har ju gjort de så pass länge nu så det är inget nytt. Alla mina kompisar är vana vid det och är otroligt snälla och hjälpsamma med att fota mig/stå modeller, vänta med att äta tills jag fotat eller hänga med på mina fotoidéer haha!

Vilka blogginlägg har du fått mest kommentarer på? Åhh det vet jag inte. Men om man ska välja av alla så är det ett inlägg för längesen, 2011 eller typ 2013-2014. Hamnade på blogg.se spotlight några gånger när de fortfarande var stort så då fick jag en del.

Nämn en blogg du tycker mycket om! Många av mina favoriter har tyvärr slutat blogga, de är ju inte lika ”populärt” som innan nu</3 Men några av de jag följer och har följt länge är Jossan, Sharon och Celine. Emmas och Malins bloggar är också så härliga<3

Hur ser du ut när du bloggar? Oftast nog helt ofixad då jag nästan bara fixar mig någon gång på helgen och då har jag redan fixat inlägg till bloggen så sitter ej vid datorn då. Är ju så när man jobbar mån-fre på ett sjukhus och börjar 06, finns inte mycket tid eller ens värt att fixa sig he he.

Hur många inlägg skriver du i veckan? Oj detta varierar såå mycket, om ni menar både utkast och publicerade så blir de nog en del. Men försöker publicera iallafall 6st i veckan men kan fixa typ 7-10 i veckan om jag hunnit fota och sånt hehe.

Kan du leva på din blogg? Haha nejnej, att jobba endast med bloggen hade jag nog inte velat.. att ha det vid sidan om absolut men tjänar inga pengar på den i dagsläget. Vill att bloggen ska vara något jag gör för att jag vill och tycker de är roligt.

Hur mycket tid lägger du på din blogg? Alltid olika, vissa dagar ingenting och vissa dagar matar jag ut utkast och redigerar bilder hehe.

Har du några gamla headers på lager? Jajamään och här kan ni ta del av några<33

Hur länge kommer du att blogga? Så länge jag tycker det är roligt och inspirerar mig! Tror dock mitt fotande och bloggande hör ihop rätt så mycket, om jag inte fotar så bloggar jag inte heller och tvärtom.

Nämn några gamla blogginlägg som känns? Detta inlägget när Oline hade kommunicerad med Kalle är ett av de starkaste jag har. Kom verkligen ihåg när jag fick det mejlet av henne, känslan var helt sinnes.

13 reaktioner till “En blogglista”

 1. Haha du och jag använder precis samma kameror både i systemkameraväg och mobilväg :’) Men grattis till 11 år som bloggare <33 (också något vi har gemensamt hahaha)

 2. Så gøy blogginnlegg å lese, og wow så lenge du har blogget. Det er imponerende at du har hatt det hobby så lenge for det er jo mye arbeid bak en blogg, hehe 🙂 Kan jeg kopiere det å skrive et lignende blogginnlegg? Jeg skal selvsagt linke til din blogg 🙂

 3. Jaa så himla skönt att kunna vara ute i naturen igen 🙂
  Kul lista och så himla fina bilder som alltid <3
  Jag föredrar också att blogga på WP

 4. Kul lista 🙂
  Jag bloggade också på blogg.se förut, men sen slutade jag efter ungefär 10 år. Och efter ungefär ett års uppehåll från bloggvärlden så startade jag min nuvarande och jag är så glad över det. Också på WordPress med egen domän.

  Det är verkligen kul att blogga och att göra det på sina egna villkor 🙂

 5. Grattis till elva år! Gud vad roligt att ha så mycket av sitt liv dokumenterat på det här sättet!
  Jag har skrivit dagbok sedan jag var 7 och att ha skrivit ner händelser och tankar under sitt liv som man kan läsa om som äldre är ju GULD värt <3
  Keep up the good work!

 6. Meen jag blir ju rörd när du nämner mig haha, töntig jag är!! :'( Men alltså GULLE dig Ida, du är en storfavorit for real hos mig!! ÄLSKAR din blogg och din härliga energi, ord finns inte STOR kram finaste Ida, lyckopiller! <3

 7. Hallå nej, märkte att mycket av min kommentar mitt i försvann ju?! Får ta en repeat haha :’D Sjukt att 11 år gått sen du började, fattar liksom inte vart tiden tar vägen alls? Men jag hoppas verkligen att du kommer fortsätta med bloggisen och fotandet mycket längre :> Men håller med om pressen där, fast försöker tänka att det ska vara en kul grej och att publicera när man väl vill och kan. Utkast är dock guld att ha som sagt!! KRAMIS <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *