En av de vackraste utsikterna

Öronbilder är ju en stooor del av bilderna på en hästmänniskas mobil, håller ni inte med? 😉 Har ex antal på Kalle och tänkte då att jag kunde lägga upp en från varje årstid!

Första är våren och det är självklart när man kan doppa hovarna i sjön, dåå är det vår! Andra är när man rider i skogen och aaallt är täckt med gröna löv på sommaren, såå vackert. Hade egentligen velat ha en öronbild på en äng men hittade ingen bra.. och blev ju tyvärr inte så mycket ängar i sommar. Tredje är hösten och där ville jag också ha en annan egentligen, när vi är i en lövskog med alla färgade löv och vet att jag har en sån men får ta en ny denna hösten. Så fick bli när vi var nere vid sjön istället. Vintern är rättså självklar, finns ju inget bättre när det snöat så lätt så det är snö på varenda liten gren, såå vackert!

Och här är några till från de senaste månaderna. (Läs innan sommaren då detta inlägg gjordes<3) Den utsikten och de öronen tröttnar man aldrig på<3 Fast han är galen ibland så man håller på att slå i backen<3

8 reaktioner till “En av de vackraste utsikterna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *