En av de bästa modellerna

Några bortglömda och enkla bilder på min fina. Ibland publiceras det massa annat och Kalle kommer lite på undantag och deet har jag hört från honom att han inte tycker är riktigt okej, Mister ”Allt-ska-handla-om-mig”<3

Hej fina ni!! Ingen uppdatering igår då det var fullt upp. Jag och Lisa åkte till C4 i Kristianstad för att shoppa lite. De flesta butiker hade öppnat sina provrum och de var vi så glada för. Blev hehe ja en rättså stor del shopping<333 De kommer givetvis upp här på bloggen!! Är så himla nöjd med allt och man ser verkligen både min kulör och stil genom det haha!! Men nu blir det att chilla på klädfronten, har köpt de mesta som var på min ”måste” lista plus massa annat.

På kvällen sen åt jag gott hos Lisa och träffade sen två små minigrisar hos min kompis Claras killes föräldrar! Alltså sååå himla söta och de kunde agility och var typ som hundar ju haha! Kommer upp bilder på dem i ”Veckan i bilder” inlägget! Sen blev det bara en lugn kväll här hemma.

Idag har jag inget direkt planerat. Vi ska äta vedugnsbakad pizza som vi gjort de senaste söndagarna. Min pappas kompis ska som sagt troligtvis ska öppna något i sommar och håller på att prova olika pizzor och bjuder då in kompisar för att komma och beställa och smaka. Vet inte om de blir ridtur på Kalle eller något lek i ridhuset, beror på vädret! Tyvärr varit regn denna helg men varit supermys ändå. Jag hoppas ni har haft en superbra helg xx

9 reaktioner till “En av de bästa modellerna”

  1. Men åååh vill också att provrummet ska öppna här!! Värdelöst att gå i affärer annars då kan man lika gärna internetshoppa 😂

  2. Åh vad roligt att få ha shoppat lite! Jag skulle verkligen behöva det, men får vänta ett tag tills jag vågar gå på stan igen (gillar inte att online-shoppa)! Och jättefina bilder, vilken sötnos! <3 Kram

  3. Så himla kul med lite (mycket, hehe) shopping! Uuuurgulligt med minigrisar ju, hihi, de ser jag fram emot att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *