Det senaste, lägenhetsbilder och loppiskonto!

Tiden springer iväg och nu är snart januari slut?! Helt sjukt ju! Vad har då hänt sen sist? Jag har äntligen börjat plugga igen! Det går ändå bra, lite losthet här i början innan man kommer in i det igen bara. Dock så himla tråkigt att det är på distans, igen! Hoppas verkligen det bara är till mitten av februari men ja vem vet.. pluggar just nu fortsättningskursen på sociologi om ni undrar<3

Annars då? Jag har skapat en Instagram åt ett av mina största intressen nämligen loppis! Ni har nog inte missat att jag älskar loppis och inredning hehe. Heter 34rosakvm och här kan ni börja följa om ni vill! Om ni gillar loppis eller inredning så blir jag superglad om ni vill följa<3 På bilderna ovanför ser ni några bilder på min lägga och massor av loppisfynd! Tavlan och bordet (som blev mitt nattduksbord) på första bilderna köpte jag för någon vecka sen, SÅ otroligt nöjd! Sen ser ni massa loppisfynd som gjorts denna veckan hemma i Karlshamn då jag var hemma och hälsade på lite. En stringhylla åkte upp i december, tidig julklapp, har inrett den fram och tillbaka, den ser inte ut som på bilden längre så får fota en ny bild och visa er. Men ja som sagt så får ni följa med på allt sånt direkt på min nya Instagram, snabbare på att lägga upp det där än här på bloggen!

Annars tänkte jag fortsätta kolla på Ant-man and the Wasp nu, har Marvel marathon då jag inte sett alla! Skräll jag vet men nu är min lillebror supernöjd då han är en stooor Marvelnörd haha. Såg senaste Spider-man på bio (har alltid älskat Spider-man mer än allt, sett de med Toby och Andrew miljoner ggr) och förstod att jag måååste ge mig in i Marvelvärlden direkt för den var ju SINNES! Vill inte spoila något men ja ni som vet ni vet, dog under dem scenerna i filmen omg. Nu har jag babblat på tillräckligt, hoppas ni har haft en superbra start på året så ska jag verkligen försöka komma in i rutiner gällande bloggandet igen, vill verkligen det! Och saknar fotandet så mycket men detta händer varje år att jag dör ut lite med det under hösten/vintern, mycket mer motivation och inspiration under vår/sommar!! Vi hörs snart igen xx

12 reaktioner till “Det senaste, lägenhetsbilder och loppiskonto!”

  1. Jag har aldrig varit något super fan av Marvel men blev mest glad över att se Daredevil (han var Toms advokat i filmen). Har du inte sett Daredevil på Netflix så MÅSTE du se den. Men den är sjukt brutal så du vet 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *