Corona & boka resa?

Hej finaste ni!! Lite bilder från senaste tiden, mycket Kalle såklart (för ja, de finns inte så mycket att göra då allt annat är inställt..) och sett lite vårtecken i skogen när jag varit ute och gått. Jag och Lisa träffades i måndags och hade en mysig heldag, åt världens godaste pokebowl som vi alltid gör när vi köper mat haha! En gammal bild på oss för två helger sen tror jag, den misslyckade utgången hehe.

Vart ska man ens börja, corona? 🙂 Helt ärligt talat så orkar jag inte med det längre, orkar inte höra en endaste liten stavelse av det hemska namnet. Är SÅ trött på att hela världen seriöst är ”pausad”, allt är stängt, allt är inställt, snart har vi verkligen inget fungerande samhälle kvar. Världsekonomin, vad är det liksom? Kommer inte finnas någon efter detta haha. Och finns det ens ett ljus någonstans, känns som att detta kan hålla på i år.. mina åsikter är iallafall att jag tycker det överdrivs, media målar upp det som att hela världsbefolkningen kommer dö. 70-90% kommer få detta virus säger dem och jag känner bara ja, vi kommer inte kunna stoppa det. Går inte in för mycket på detta nu för jag orkar helt enkelt inte, är så trött på det. Hoppas bara att samhället kan börja fungera så snabbt som möjligt igen och såklart är det hemskt för de i riskzonen och de människor som har dött, må de vila i frid.

Och då undrar ni om resan jag nämner i rubriken ja.. vi skulle levt loppan och bokat vår kommande resa i slutet av sommaren nu, om det inte vore för corona.. är lagom LACK. Var så taggad på att få lägga upp ett glädjebesked för er här, NÄSTA RESA BOKAD!! Men icke sa nicke, om den blir av vet jag inte, håller alla tummar och tår. Men just nu är den här coronadimman så stor att jag knappt ser mina fötter asså haha. Väntar med att berätta vart vi ska lite till hehe, men kommer berätta för er, om de så blir av eller inte!! Ni kan ju få gissa lite sålänge, en ledtråd är att det är ett DRÖMresemål för mig och för många andra, lite som att gå in i en annan (stor) värld.

4 reaktioner till “Corona & boka resa?”

  1. Håller HELT med dig, orkar inte höra det ordet något mer nu känner jag, så trött på det… Dock är det ju otroligt hemskt vad det medför liksom! Hoppas det ger efter snart <3

  2. Jag är också så jäkla less på detta virus, varit hemma en vecka nu bara för att jag har lite ont i halsen, jag orkar inte mer! Orkar inte att allt är pausat och att man inte kan göra någonting. Sen blir jag så lack på alla människor som hamstrar varor så det inte finns något kvar till oss som inte hamstrar….men, men, vi får hålla tummarna för att det är över snart 🙂

  3. Så utrolig mange fine bilder, og virker som du har hatt det bra selv om du er lei av corona. Du er ikke den eneste for å si det sånn. Jeg er kjempelei av å holde meg så mye inne, og å ikke kunne gjøre de tingene jeg har planlagt, samtidig forstår jeg det veldig godt fordi viruset sprer seg så raskt, og ikke minst at det er mennesker som dør av dette viruset. Så ja, jeg er like lei som deg, men jeg er også veldig bekymret, spesielt når man ser hvordan situasjonen er i Italia, hvor kapasiteten på sykehus er sprengt, hvor leger må velge hvem som skal leve eller dø. Slik håper jeg det ikke blir her så jeg holder meg gladelig inne til det roer seg! Ønsker deg en fin uke 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *