Bring out the magic

Hääär har ni äntligen några efterlängtade före/efter. Som rubriken lyder ”Bring out the magic”. Precis det man gör tycker jag, den lilla slut touchen som verkligen får fram det, så det blir magi!
Någon speciell bild/redigeringen som ni gillar mest? Som ni verkligen får wow-känslan av? Själv älskar jag de bilderna där jag kan få fram färgerna som knappt syns, de med solnedgångarna t.ex. Färgerna finns där i bilden, men tyvärr tar kameran bort så mycket av dem när vi fotar, vårt öga ser betydligt mer.

Jag redigerar iallafall alla mina bilder i Lightroom (innan i Photoshop) och förminskar dem osv i Photoshop. Om det är någon speciell redigering ni vill veta något om så bara skicka iväg en kommentar! Ska nog försöka lägga upp ett redigeringsinlägg snart där jag förklarar lite hur jag gör/tänker. Då det är olika till varje bild men oftast samma grund.

17 reaktioner till “Bring out the magic”

  1. Asså tycker du är så grym på redigera! Längesen jag redigerade sådär men jag lär börja fota igen för de är så sjukt kul!😃

    1. Tusen tack Nathaline!! :’D Haha åh jag vet, funderat såå mycket på det nu på sistone och ska nog försöka ta tag i det och ge det en chans faktiskt.. måste bara börja följa såå många som jag missat då jag aldrig använt det haha! Ska försöka posta nu i veckan faktiskt.. 😉

  2. Åhhh älskar att få se sånt här!!! Så sjukt hur skillnaden är!! Även om de nytagna bilderna är sååå galet fina dem med ❤️ Kram

  3. Älskar att läsa sånna här inlägg, blir så inspirerad! Älskar din redigering, men på en av bilderna gillar jag originalets färger bättre (den där du har solglasögon och gör en slängkyss till kameran) 😀 Vill gärna se/höra mer om hur du tänker! Kram <3

    1. Tusen tack fina du!! Åh okej ja ibland gillar man originalet mer! Om jag hade redigerat om bilden nu så hade jag inte ändrat den gula färgen lika mycket, utan låtit den vara mer gul, nu när jag ser bilderna jämte varandra liksom haha 😀 Ska absolut slänga upp ett inlägg om det!! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *