Big slap 2019

below-entry-meta

Nu har jag äntligen sett honom!! Älskade David Guetta<3 Han var sååå fruktansvärt bra och jag har längtat efter detta såå länge! Fick göra det med mina lovelies också, bääästa.

Såå skönt att vara hemma nu igen, såå mycket resande men ack vilka minnen. Nästa helg blir det troligtvis Malmö igen också eftersom bästa Veronica Maggio ska spela på Malmöfestivalen wiho!! Visste inte ens att hon skulle spela där förrän några dagar sen. Det släpptes i slutet av juli nu så blev sååå himla glad då jag missade henne när hon var här i Karlskrona, var på resan då. Sen på söndagen bär det av mot Vallarna för buskis med mormor, morfar och kusin, myyyys.

Nu regnar det, vilket jag tycker är gööörskönt haha. Fixa lite mer inlägg nu så jag äntligen kan börja publicera mer bilder från resan haha. Och vissa har också haft lite problem med hur bilderna placeras på bloggen. På min dator ser det toppen ut så blir så svårt att veta vad felet är när jag inte kan se det med egna ögon och kolla koderna och så haha. Men ja bara skriv om det inte är något som stämmer så ska jag försöka fixa, ett evigt spel med kodningen 🙂 Hoppas ni har haft en toppenhelg xx

17 reaktioner till “Big slap 2019”

  1. Åhh om jag är avis? – Svar ja!! Guud vad roligt alltså! Kan förstå att det är skönt att vara hemma även om det inte är så tokigt att vara iväg också 😀 KRAM

  2. Vilken sommar du haft alltså!
    Sv: Inga problem med bilderna längre! Använder en Mac Pro (vet inte vilken version tho haha) och safari <3

  3. Åh där var jag också! Tyckte också att Guetta var väldigt bra. Jag såg honom på Summerburst för några år sen och då var jag faktiskt lite besviken så det var kul att det blev en annan upplevelse den här gången 🙂

  4. Hmm, för mig ser inte bilderna eller deras placering konstiga ut. Jag har en MAC. Kan det skilja sig beroende på vilken sorts dator man har, kanske?

    1. Så bra!! Ja det beror på vad man har för dator, skärmupplösning, retina eller inte och webbläsare. Såå försöker fixa så det ser bra ut för alla haha, hoppas jag lyckas någorlunda :’)

  5. Åååh har sett så himla många men alltså David Guetta har jag fortfarande inte fått seeeeeee!!!! Så avis!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *