Before/after – Vintage editing

Något som passar peeerfekt i fina Mykonos är ju lite redigering med vintage-feeling!! Så det har jag gått efter i flera av mina bilder därifrån. I min mapp Mykonos HÄR kan ni se alla andra bilder jag publicerat därifrån<3 Vad tycker ni? Passar vintage redigering på bilderna?

Jag redigerar i Lightroom och sen ändrar jag storlek i Photoshop, även några små ändringar om det behövs. Vill ni ha några speciella inlägg gällande hur jag tänker när jag redigerar eller något sånt? Släng gärna iväg en kommentar på det så fixar jag!! xx

16 reaktioner till “Before/after – Vintage editing”

  1. Wow, blev ju så mycket finare med den redigeringen. 😀 Hade lightroom 1 år och det var verkligen den bästa fotoredigeringen jag varit med om, haha. Blev sugen på att skaffa det nu igen när jag ser dina fina bilder och redigeringar <3 Gärna redigeringstips! 🙂

  2. Ja gör det! 😀
    Så himla fina bilder som alltid! Du får mer än gärna lägga upp lite tutorials och tips på redigering i Lightroom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *