Before/after – Horse edition

Nu var det ett tag sen vi körde en före/efter så här har ni en med några av de senaste hästbilderna. Som ni ser på de första bilderna på Clara och Cortado så är det väldigt stor skillnad på ljus och himmel. Jag la in lite himmel då den var helt vit och de blev lite tråkigt. Bilderna på Alva och Kingen är den stora skillnaden gräsets nyans, blir mycket mer drömmigare med den ljusa matta gröna färgen tycker jag!

Idag har jag varit sååå otroligt trött. Asså skojar inte om jag kunde somna stående ett tag där på jobbet asså haha! Måste varit för man kom igång med träningen igår så idag har mina ben knappt orkat bära mig i trapporna. Men ändå sååå himla skön känsla när man dragit igång igen! Gymmix som jag går på (olika pass med instruktörer) fick ju ställa in alla sina pass pga corona men nu har de uteträning två gånger i veckan, max 50 pers, hålla avståndet osv. Så himla roligt var det ändå, mitt i centrum på en gräsmatta haha :’)

Idag har jag iallafall ridit Kalle också, så benen är ännu mer gelé hehe och nu ska jag snart sova. Imon är de träning igen och blir nog promenad för Kalle! Hoppas ni har haft en bra onsdag xx

12 reaktioner till “Before/after – Horse edition”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *