Äspet Åhus

Okej, huuur härligt ser inte detta ut att vara?! Vi fotade ihjäl oss på stranden nästan tror jag haha! Älskar också att vi byggde upp ett stativ med jackor och väskor på bordet vi satt vid och fotade några på oss allihopa. Sån nostalgi då vi (mest jag som tvingade kanske) alltid gjorde så förr i tiden. Försökte sätta upp kameran på alla möjliga ställen och ta bilder på allihopa. Precis som att vi var 13 år igen men de var såå roligt<3 Folk kollade säkert skevt på oss men så är det haha!

Kikar in snabbt och hoppas ni haft en bra onsdag! Suttit och redigerat bilder hela kvällen och nu måste jag sova. Hörs imon xx

Och juste!! Är inte mina kompisar FÖR SNYGGA?!?! Och denna strand får man verkligen utomlandsfeeling av, så otroligt fin!! Så hit måste vi i sommar när de är varmt så man kan bada<3

15 reaktioner till “Äspet Åhus”

  1. Jag klarar inte av dina somriga bilder. Dina vänner är SÅÅÅ snygga men det är du också hjärtat!! 💛 Kan verkligen föreställa mig hur det var att sätta upp kameran, man använder allt man kommer på för att få en bild på allihopa 😂 Alltså wow för dessa bilder!! Älskar varenda bild!

  2. Superhärliga och glada bilder ju! ^^ Haha, när jag ska filma dans har jag EXAKT samma problem, haha! Vi brukar få experimentera hej vilt med stolar, vattenflaskor, krukor, och vem vet vad för att få mobilen att stå ordentligt, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *