Årsresume 2021 – Jan/feb/mars

Genom systemkameran

I januari togs det endast några bilder på Kalle i snön<3 Fotade sen några självporträtt i min nya lägga då man älskar färgen på väggarna mer än allt haha! Fotade också lite bilder på Emelie<3

Från mobilen

Året började ju otroligt bra då man blev med lägenhet i gbg i slutet av januari!!! Nej men det är helt sinnes, fattar inte att jag snart bott i min lägga i ett helt år?! Sjukt!!! Och det är också en drömlägenhet :’) One of a kind vilket jag älskar<3 Annars var jag ute på fantastiska rundor med Kalle i snön innan jag flyttade. Flyttade upp i början av februari och hittade på massa roligt med kompisar där uppe som man saknat<3 Lärde känna Smilla genom plugget vilket jag är så tacksam för!! Var hemma i Karlshamn för att träffa släkten ute och ha lite ”Österrike”-häng då det inte blev någon resa dit pga pandemin</3 Lägenheten började mer och mer komma i ordning när fler möbler kom på plats. Köpte lite fina vår/sommarkläder och ja turistade i gbg i vanlig ordning haha!

10 reaktioner till “Årsresume 2021 – Jan/feb/mars”

  1. Tycker det är sjukt att du har bott i Göteborg i ett helt år och vi har fortfarande inte träffats 😉 Och angående Daredevil, så kul att du också är ett sånt super fan 😀 Får hålla tummar och tår att det blir en film. Tyvärr kunde jag inte se någon info på Imdb men eftersom att han var med i Spiderman så har jag svårt att tro att de släpper honom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *