Årsresume 2021 – April/maj

Genom systemkameran

Fotade Vera & Elvira med hästar i början av april, så roligt att fota ekipage igen! Fotade sen också Alva & Kingen när jag kom hem för att hälsa på i maj. Besökte givetvis Hoby Kulle då det öppnat för säsongen, goals som alltid! I slutet av maj var jag ute och letade efter fina fotoplatser runt om där jag bor och hittade massor av fina! Åkte sen dit en annan dag och fotade några självporträtt, som jag saknat!

Från mobilen

Våren var äntligen på ingång och allt utehäng började på riktigt<3 Picknicks, spelade frisbeegolf för första gången, många loppisrundor och promenader. Uteserveringspremiär!! Blommande körsbärsträd!! Vitsippor!! Ja allt sånt underbart hehe. Lisa var på besök, gick på växtevent. Var hemma en runda i Karlshamn och började måla mitt slagbord, myste med Kalle, Hoby Kulle, bodde hos Lisa och hängde med tjejerna<3 Kom tillbaka till Götet för att åka med tjejerna till Emelies sommarstuga i Falkenberg, så mysiga dagar! Besökte Tjolöholms slott med Smilla, hade picknick osv<3

8 reaktioner till “Årsresume 2021 – April/maj”

  1. De bilderna på Alva och Kingen är några av mina absoluta favoriter som du har tagit! Jag verkligen ÄLSKAR ljuset och redigeringen, helt perfekt! Hoppas hoppas du vill komma ner och fota Soppan och (förhoppningsvis) friskt föl!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *