Årsresume 2020 – Sep/Okt

Genom systemkameran

Plugget började i början av september och då blev tyvärr kameran liggandes mer. Fotade mestadels med mobilen så det får ni se nedanför! Sen åkte jag hem till Karlshamn i mitten av oktober och åkte bara upp en snabbis i november för att sen åka tillbaka hem igen pga corona och allt haha! När jag var hemma en helg i september så besökte jag och Lisa Hoby Kulles höstdag iallafall, så himla mys! Sen fotade jag några självporträtt i oktober i mitt lilla rum och jobbade kreativt med dem.

Från mobilen

Turistade såklart i underbara Göteborg när jag precis flyttat upp där, dröm asså! Så overkligt att bo i sin absoluta drömstad<3 Massa plugg och massa bruncher he he. Firade älskade Moa som fyllde år, fantastiskt roligt!! Lisa kom givet upp några helger och vi åt massa god mat och någon utgång blev det också. Kanelbullens dag firade vi med att baka hos Emma<3 Ännu mer brunch, plugg och tjejhäng med mina finisar<3

12 reaktioner till “Årsresume 2020 – Sep/Okt”

  1. Hallådär, jag vill hoppa in i alla dina bilder och bara vara med! Det är så underbart att läsa om att turista i sin drömstad där man helt plötsligt dessutom BOR! Vilken ynnest liksom 😀

    svar angående pajer och loppisar: Men vad härligt att höra Ida 😀 Jag tycker att paj är så himla liksom smidigt. Bara proppa in allt man tycker om och häll en äggstanning över… Nä, så himla gott!

    Tack så mycket för tipsen. Jag ska genast gå på loppisjakt i mina hemtrakter 🙂

  2. Vad duktig du är på att fota! <3 dem 6 första var otroliga 😍 Så avundsjuk på dig att du bor i göteborg, älskar den staden också och varit där mycket då jag har släkt som bor där 😊 Började också min utbildning i september ^^ Hur lång är din utbildning? Och vad kommer du jobba med sen?🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *