Andra dagen på Rute och besök på Kutens bensin

Ni kanske inte har missat att jag och Lisa blev helt kära i Rute stenugnsbageri när vi var på Gotland. Fantastisk plats med otroooligt god frukost och fika. Vi hann tyvärr inte testa deras pizzor som de annars har på em/kvällen men det måste göras nästa besök på Gotland!! Vi besökte också givetvis Kutens bensin när vi var på Fårö, kön var lååång men så himla goda galettes och crêpes!!

Kikar in här lite snabbt mellan föreläsningarna som jag har idag. Varit fullt upp denna veckan då jag varit och flängt på miljoner olika loppis haha! (Ska på tre stycken idag också hehe..) Tänkte göra ett inlägg med alla loppisar i gbg och vilka som är mina favoriter!! Därför flänger jag runt på alla jag kan hitta nu haha, ÄLSKAR det dock! Soffan har också äääntligen kommit så den hjälpte Moa och William mig med, bästa ni<3 Hade uteserveringspremiär med Smilla i tisdags, så mys! Ska som sagt på ytterligare tre loppisar idag efter föreläsningarna sen en snabb trip till Systrarna Grene. Har ännu mer loppisfynd att visa er och givetvis soffan och alla kuddar jag köpte från H&M Home igår! Vädret är ju helt amazing så planerna i helgen blir troligtvis uteservering med Moa och Emelie imon och discgolf med hela gänget på söndag, SÅ taggad på detta vädret<3 Hoppas ni får en toppenhelg xx

5 reaktioner till “Andra dagen på Rute och besök på Kutens bensin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *