ÄLSKADE Gotland & jag ska FLYTTA!!

Här får ni bara en extremt liten dos av vad som komma skall! Har ungefär 200 mobilbilder till som är redigerade haha! Sen då alla bilderna på kameran. Vet inte riktigt hur upplägget blir med Gotland-inläggen än. Men tänkte att jag specifikt skulle göra lite resetips om några ställen tror jag. Sen hamnar då alla inlägg från Gotland såklart i kategorin Gotland 2020 under Travel.

Men vart ska jag börja ens?! Varit borta från bloggen ett bra tag nu tyvärr men de har verkligen varit fullt upp på semestern! Inte nog med att de var Gotland i 9 dagar utan också Österlen med husbil (fick låna bästa mormor & morfars, älskon!) och glamping med tjejerna på Tredenborgs camping, utgångar, födelsedagsfirande och poolhäng! Började jobba igår och kan säga att det tog emot men ändå skönt med rutiner igen och kommer nog igång med bloggningen lite bättre då också. Tog lite semester från bloggen nu i sommar och det tycker jag är mer än rätt.

Men Gotland asså, vilken ö<3 Det var verkligen helt fantastiska nio dagar där med min älskade Lisa, vi levde loppan! Har så mycket fina bilder och härliga ställen att dela med mig utav så hoppas ni är taggade på det! Träffade också Johanna som har sitt egna inredningsföretag Stylemood och har två butiker på Gotland då hon bor där. Såå himla härlig tjej och så roligt att träffa tjejer vars bloggar man följer och läser! Blev också en del inköp där då hon har såå himla fina grejer! :’)
Mer om Gotland kommer ni får i kommande inlägg, så mycket att berätta!

Och till nästa stora punkt då.. som nog är den största på länge! Jag ska FLYTTA till GÖTEBORG!! Jag har kommit in på de kurserna jag sökt, det blir Socialpsykologi och Fotografering. Troligtvis att de blir fortsatt med Sociologi sen om jag tycker det är så intressant som jag tror! Men asså, jag ska flytta till min DRÖMSTAD!! Jag ska äntligen få bo i samma stad som min älskade Moa!! De har vi inte gjort på 3 år!! Kommer sakna ihjäl Kalle och mina älskade tjejer. De får komma upp till mig och jag åker ju såklart ner till Kalle så mycket jag kan.

Så ja de var väl lite om de senaste. Har ju maassvis med bilder från vackra Österlen också, asså snälla så mys det är där! Har såå mycket att uppdatera om nu framöver, måste bara hinna redigera allt och så haha! Hoppas verkligen ni har haft en toppensommar hittills, nu bjuds vi ju på fantastiskt sensommarväder också, goals! Hörs snart igen xx

18 reaktioner till “ÄLSKADE Gotland & jag ska FLYTTA!!”

 1. Wow vilka fina bilder, det ser helt underbart ut!
  Jag har saknat dig så mycket här på bloggen men självklart är det bra med en liten paus ibland, vi finns ju kvar 🙂
  Gotland är ju helt underbart, saknar verkligen den ön och hoppas på en tripp dit nästa sommar!
  Vad kul med Flytt och att du kom in på dina önskemål. Stort grattis! 🙂
  Vad är planen med Calle förutom att du försöker hälsa på så mycket du kan? <3

 2. Få inte nog av dina bilder så en bildbomb var inte alls fel haha :> Men alltså STORT grattis till dig vännen, så himla spännande och roligt med en flytt till Göteborg och det är faktiskt en av mina drömstäder också!! Shit vad glad jag blev för din skull och jag hoppas det kommer bli hur bra som helst!! KRAM <3

 3. Åh så fina bilder, vilken härlig semester du haft. Vill också åka till Gotland , ser fram emot alla tips .

 4. UNDERBARA bilder, du är ju så himla duktig! <3 Och Österlen ääälskar jag verkligen! Så himla roligt att du ska flytta, hihi, heja dig!

 5. Men alltså jag DÖÖÖÖÖÖR så härliga dessa bilder är! Vill ju nästan inte ens titta på dem då de får mig att sakna Gotland lite för mycket, hehe! Men alltså hur kul med studierna? BRA JOBBAT! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *