Alla mina loppisfynd de senaste två veckorna

Här ovanför har vi alla mina loppisfynd som är gjorda de senaste två veckorna haha! Varit på loppis nästan varje dag i två veckor och blir aldrig trött på det<3 Ska faktiskt på en ny loppis imon men efter den har jag besökt typ alla i Göteborg :’) Har sagt det innan men säger det igen, det kommer komma upp en loppisguide med alla loppisar här i Gbg. Köpte också mitt första plagg second hand, den sista koftan! Älskar teddy och det har ju blivit trendigt nu på sistone. Köpte den för ynka 160kr, som ny!

Idag har jag haft muntlig examinerade tenta och jag tror det gick bra :’) Första gången vi har en muntlig tenta så vet inte om det räckte men hoppas haha! Så skönt att ha det gjort iallafall. Nu börjar sista delkursen på fredag sen slutar hela kursen den 4 juni! Belönade mig själv med att gå en långpromenad till en loppis efter tentan he he, köpte de sista tallrikarna och den söta vasen/skålen! Blev käär i tallrikarna! Imon blir det läsa inför nästa delkurs, handla, gå på en loppis och sen ta en fika med Smilla i Seminarieparken, måste se de fina körsbärsblommen där!! Hoppas ni haft en bra start på veckan xx

12 reaktioner till “Alla mina loppisfynd de senaste två veckorna”

  1. Jag tycker att det var en superhärlig samling. Jag älskar typ allt! Och HAR till och med liknande av mycket. Släckaren och mycket av strå/rotting och sånt. Älskar det! Grattis också till genomförd muntlig tenta!

    Jag älskar loppisar, men hur hittar du dem? Här i Västerbotten är det ju TYP förbjudet att annonsera för sådant i och med vår stora smittspridning och våra särskilda restriktioner… men älskar att shoppa second hand i alla fall 🙂

  2. Så himla fina fynd, ääälskar loppis! Porslinet var ju hur gulligt som helst! Skönt att det muntliga kändes bra, heja dig! <3

  3. Vad härligt att det kändes bra på din examination, hoppas verkligen att det gick lika bra som du kände! Så otroligt fina loppisfynd du lyckades hitta, älskar verkligen allt porslin du fick med dig hem! <3

  4. Men älskar ju att få se vad du fyndar 😀 Så himla mycket fint! Gud vad jag blir sugen att åka på loppis hihi ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *