A morning in Santorini

Några resebilder till klarar ni väl av? 😉 Blandat med höstkänslorna som publiceras här haha! Som sagt så är det inte många inlägg av resan kvar nu, endast bilder från underbara Grekland. Sen kommer reseguider publiceras mer och mer, nästa guide blir Venedig och den ska försöka komma upp denna vecka.

Jag har gått och skadat foten. Händer sällan att jag blir skadad asså!! Inte ens när jag ramlar av Kalle *peppa peppa ta i trä hehe*. Vilket jag faktiskt gjorde häromdagen men lyckades ställa mig på benen. Alltså måste bara berömma mig själv för min otroliga balans haha! Längesen en avramling hände nu så det var dax! Ingen märkvärdig, klassiska Kalle som inte kan fokusera på två saker samtidigt, glömmer sin omgivning och blir rädd för en sten 🙂

I vilket fall som helst så var det inte där jag skadade foten!! Jag var ute och sprang i söndags ju. Kände av lite i foten igår men inget märkvärdigt, så sprang en liten runda igårkväll också. Lite mer intensivare än förra, dock kortare men ökade takten. Kände att jag hade ont i foten när jag sprang men tänkte ”Äsch det är säkert inget”. Jo man tackar till mitt smarta tänk igår när jag haltat fram på jobbet idag haha! Gör ondare ju mer jag går också. Och ja jag jobbar ju på sjukhus, städar och då går man cirka, hela tiden 🙂 Skulle tränat ikväll men fick stryka det för troligtvis är det en lätt överansträngning (alltså säger min kropp till mig att jag inte ska springa!!). Hoppas jag kan träna core imon då det inte är någon direkt belastning för foten..

Ska upp till stallet nu och försöka rida Kalle lite i paddocken, hoppas foten pallar det så wish me luck<3 Hoppas också innerligt att Kalle är pigg så jag inte behöver sitta och kämpa med ett ben haha! Hoppas ni haft en bra tisdag xx

16 reaktioner till “A morning in Santorini”

  1. Dina bilder!! Underbara! Särskilt de två sista blev jag extra kär i 😍
    Tråkigt med din fot! 😓 Jag vet ju tyvärr hur det är att få ont överallt. Hoppas det vänder snabbt. Var rädd om dig ❤️ Stor kram

  2. Men åh så himla fina bilder! Älskar din outfit med! Jag tycker de är såå kul att se alla bilder från din resa! <3
    vad tråkigt att du har så ont i foten, jag hoppas verkligen de går över och att det går bra att rida idag! <3

  3. Resebilder är något jag aldrig tröttnar på, så underbart att få se lite varmare länder när det börjar bli så kallt här haha. Dit hade jag så gärna velat åka, ser ut att vara rena drömmen. Massa kramar 🙂 <3

  4. Så nydelige bilder, og jeg får altså så lyst til å reise til Hellas når jeg ser disse bildene, hehe! 🙂 Så kjedelig at du har skadet foten din, håper den blir bedre snart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *