A evening in Mykonos Town

En av kvällarna åt vi på en fantastiskt fin restaurang i Mykonos, som ni ser så var det otroligt vackert ute på deras lilla utegård!! Såklart glömde jag fota maten då jag högg in direkt, classic me haha! Men kan lova att det var amazing. Ni får också se en av mina favoritoutfits på resan som vi fotade lite snabbt på hotellet. Topp och kjol från Bershka, väska och klackar från H&M. Har glömt att skriva vad alla mina outfits är ifrån men kommer ett inlägg med alla samlade snart så ska ni få välja er favorit!

17 reaktioner till “A evening in Mykonos Town”

  1. Wow! Jag känner verkligen att jag måste besöka Mykonos och Grekland någon dag!😍 Haha, jag brukar också alltid äta först och komma på att jag borde ha fotat efter!😂

  2. Ser så himla drömmigt ut! <3
    Jag älskar också choklad och surisar! Men även saltlakris. Brukar få riktig cravings efter det 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *