Vad är väl en bal på slottet

Amen kolla så fina alla var!! Herreguuud vilka memories som kom tillbaka från min bal herregud, 2 hela år sen nu!! Förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen haha :’) Var och kollade på balen och fotade lite men varför jag egentligen var där var för att kolla på min finaste Linnea och fota henne!! Har en jämförelsebild på oss när hon var och kollade på mig och sen en bild på oss nu när jag var och kollade på henne hihi, kommer upp i veckoinlägget för vecka 21 som läggs upp snart.
Så fotade henne, bilden längst ner till vänster är på henne och sen på höger sida är hennes tvillingbror som jag också fotade. Kommer upp ett inlägg med bara bilder på Linnea och kompisarna där hehe.
 
Idag har man varit ledig och det har varit gööörrskönt. Åt lunch på Rökeriet med hela släkten på pappas sida för att fira farmors födelsedag som var för några veckor sen. Var supergott och hade det jättemys! Försökte fota lite bilder på mig och outfiten också haha 🙂 Fick inviga ett av mina nya plagg (finns i inlägget under). Alltid så roligt när man äntligen få börja använda nyköpta kläder som man är nöjd med haha 😉
 
När jag kom hem åkte jag upp till stallet och hade faktiskt ett bra pass på Kalle i paddocken. Han har ju varit hullerombuller på senaste tiden, inte vetat vad jag ska göra då han har varit SÅ otroligt pigg och typ halvt galen :-)) Men ja idag var han mycket lugnare och lyssnade faktiskt på mig och fokuserade inte på allt annat, som han är bra duktig på.. därför jag måste få han att tänka mer och även vara lite mer bestämd med att han faktiskt inte kan springa runt och kolla på aaaallt annat för det har blivit lite mycket sånt på sistone. Jag rider ju inte lika mycket och på samma sätt som innan när vi hade ponnygänget i stallet haha. Då var vi ute på långturer typ minst 3 gånger i veckan!! Så nu får han inte riktigt samma utlopp för sin energi som innan och han har väldigt bra grundkondition så får börja fokusera på att hans hjärna måste arbeta mer så han blir trött där för då blir han även trött i kroppen. Nej nog prat om mina och Kalles problem haha!
 
Nu måste jag gå och lägga mig för imon ska man jobba och seeeen tar man helg. Åhh önskar man hade haft klämdagar på jobben också, eller ja vissa har ju det typ men inte mitt hehe 😉

17 reaktioner till “Vad är väl en bal på slottet”

  1. Wow, så fina bilder, ääälskar allas klänningar, hihi! Roligt att du kunde använda ett nytt plagg på lunchen, som du säger är det alltid kul! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *