Sneakpeak – Clara och Pukkis

Idag har jag varit och fotat Clara och Pukkis och kolla så fina dem är dååå!! Det hade regnat på morgonen så jag bara huuur ska jag lösa detta då jag inte alls är ett fan av att fota i grådaskigt väder, gör det så sällan!! Men jag tror jag är hyfsad nöjd med resultatet ändå, med lite redigering och så. Redigerat annorlunda än vad jag brukar men det är ju för bilderna från början var helt annorlunda än vad jag brukar redigera, mycket ljus, sol osvosv annars, så nu fick man tänka om och hade en bild i huvudet hur jag ville att de skulle se ut och tror jag lyckades! Även redigerat de först i Lightroom sen bara förminskat och gjort sluttouchen i Photoshop. Första gången jag redigerar i Lightroom typ?! Inte gett mig in i det men tyckte det var dags nu hehe.. så här har ni två bilder att börja med, vad tycker ni?
 
Fotade också ett litet föl och mamman, kommer givetvis bilder på dem också! Och nuu ska jag iväg och fota lammisar, en rejäl fotodag på massa djur och massa nytt blogcontet haha. xx

25 reaktioner till “Sneakpeak – Clara och Pukkis”

  1. det ser fantastiskt ut 🙂 Lightroom har jag aldrig använt, men du är verkligen begåvad. Snygga modeller också!

  2. Alltså så fina! Varje gång jag går in på din blogg tänker jag att jag måste ta med mig kameran till stallet och fota min kille. Måste bara göra de.

  3. Jag älskar att fotografera när det har regnat. Tycker naturen blir så himla mycket levande och får mer färg 😀 Och dessa bilderna var ju jätte fina 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *