6 sanningar om mig

 
– Jag är otroligt ironisk. Cirka hela tiden. De flesta av mina kompisar vet om det så dem förstår, borde min familj också göra tycker jag meeen ibland så kollar dem på mig som en frågetecken och jag bara ”Asså jag skojar”, dem bara jahaaaaa
typ haha. Sarkasmisk kan man väl också säga men de är ju mer att håna folk och så och det menar jag inte men vi brukar liksom använda sån humor, när något gick dåligt så säger man åh detta gick skitbra<3333 Men menar inget illa mot varandra lol
 
– Jag gillar inte att duscha. Eller ja hur ska man säga, det är ju så tråkigt hehe. När man kommer på att man måste gå och duscha asså finns det något drygare haha. När man väl står i duschen är det väl inte lika farligt och det är ju
absolut bästa känslan efter man har duschat och smörjt in sig med alla femhundraåttio krämer.
 
– Jag är en perfektionist och ”inspirationssökare”. Med vissa saker så att säga. T.ex bloggen, mina bilder, allt som gäller Kalle (t.ex OTROLIGT noggrant sopat utanför hans box och hans strö i boxen ska vara HELT rakt och jämnt). Med
inspirationssökare menar jag att jag söker inspiration överallt jag går och därför (en av de största anledningarna hehe) vill jag verkligen inte bo kvar i Karlshamn, här jag är född, för det finns ju inte jättemycket här.. inte som i min absolut favoritälsklingsstad Göteborg<3 Asså
serri, gå ut och äta på inspoställen och alla fina parker och ställen man kan besöka?!? Sånt driver mig framåt och får mig både motiverad och inspirerad.
 
– Jag står ofta på mina egna ben. Det jag menar med detta är att om 10 personer går och höger så har jag inga problem med att gå till vänster själv. Alltid varit så och aldrigaldrigaldrig brytt mig om vad folk tycker och tänker om mig.
I couldn’t care less asså haha. Förutom om det är någon person man verkligen tycker om och så, då kan jag bry mig (beroende på vad det gäller såklart).
 
– Jag svimmar lätt. Dels för jag har rättså lågt blodtryck och ofta lågt blodsocker. Men när jag svimmar så är det ofta för att jag får panik, jag svimmar alltså av paniken hehe. Första gången jag svimmade var när mamma kom ner och berättade
att Isak hade spytt hela natten (trevligt najs jag vet) och att det troligtvis då var magsjuka och jag har fobi för att spy så direkt så blev jag sååå orolig för att jag skulle bli magsjuk. Så det slutade med att jag svimmade när jag var på
toaletten och gjorde mig iordning, för jag fick sån panik. Sen har jag svimmat några mer gånger och även varit nära flera gånger men lyckats häva det, heja mig för fyyy vad hemskt det är uschusch. Det börjar ju med att man blir otroligt trött, sen
börjar man ofta må illa, sen börjar det snurra och man slutar höra, sen svartnar det, antingen direkt eller långsamt. Låter inte jättemys va? :’)
 
– Jag tar mycket plats. Jajo haha. Vissa gillar ju att stå i rampljuset och tar mycket plats för det men jag gillar inte att stå i rampljuset utan jag tar bara mycket plats för det är så jag fungerar (?) Haha jag vet inte hur jag ska förklara
detta. Men jag gillar verkligen inte att alla riktar sina ögon mot mig när jag kommer in i rummet, nej inte på det sättet utan jag gillar väl att hålla i saker o ting och brukar oftast ”ta tag i saker” (beroende på vad det gäller här också..) men
om det gäller t.ex en get together med tjejerna, en utekväll, en resa osv. Jag gillar att ha det på ”mitt sätt” men har såklart inte några problem med att andra lägger sig i!! Inte så att jag bara nej, såhär ska vi göra. Är väldigt öppen och lätt
för nya människor och så. Men ja förstår ni vad jag menar?? Väldigt lullig punkt märker jag så lägger ner denna nu haha.
 

15 reaktioner till “6 sanningar om mig”

 1. Jag tar också mycket plats. Det är dock inget som jag gör medvetet utan det bara blir så automatiskt och det har alltid varit så 😛
  Ville också skriva att din kommentar igår gjorde så ont i hjärtat på mig. Vill skicka världens största kram till dig. Du är så stark som kämpar på och ja ibland rinner bägaren över men idag är det en ny dag som jag hoppas blir mycket bättre än gårdagen <3

 2. Haha är också en person som oftast är ironisk, haha :’D Älskar att du är en person som står på dina egna ben, diggar sånt enormt mycket och personligen känner jag mig mer trygg med att vara med en sån person! U go girl!! <3

 3. Jag förstår inte ironi, det är som att den delen av utvecklingen inte kom till mig. Jag kan höra hur det är ironiskt med jag fattar liksom inte så jag svarar på vad de säger som om de hade sagt det normalt. Helt efterblivet. Och när de säger "jag är ironisk, jag skojar ju bara" så känner jag bara typ: Jaha, det var inte så kul. XD
  Men jag står på egna ben! Bryr mig exakt ingenting om vad andra tänker.

 4. Alltså åh, känner verkligen igen mig i precis alla punkter utom den med svimmandet! Har bara svimmat en gång (tog i lite för hårt på ett fyspass, haha) och det var en så obehaglig upplevelse så lider verkligen med dig om det händer dig ofta!

 5. Hahaha känner samma med att duscha! såååå segt o jobbigt innan man väl ställer sig där, sedan kan jag knappt kliva ur duschen <3

 6. Hahahah känner igen mig så mycket i den första så jobbigt att behöva förklara att man skämtar för människor som inte fattar att man är ironisk! ;D

 7. Vilket roligt inlägg och igenkänningsfaktorn är hög på första punkten! Jag är också väldigt bra på att driva med och om mig själv haha vilket inte alla fattar…! Kram

 8. Gud vad roligt att få läsa fina du! Älskar att få lära känna dig bättre 😀 <3 You´re awesome! Haha och det där med femhundraåttio krämer efter duschen, fnissar fortfarande åt den!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *