Mina sommarplaner

Stora som små, här kommer (typ) alla mina planer framöver, om de så är en tjejkväll med tjejerna eller man ska iväg på resa!!
 
25/5 – Linnea har sin studentbal så ska vara där och fota finisen.
26/5 – Morsdag som ska firas hos mormor och morfar med grillning sen på kvällen ska jag ”gå” på Elin Keros webinar! Det är online i ett slutet rum wiho. Hon kommer snacka om redigering osv sen även prata om sin nya Photoshopkurs som släpps den 22 maj som verkar sååå bra!!
27/5 – Jag ska färga och klippa håret!! Denna gången SKA det bli bra, snälla frisör-/färggudarna 🙁 För er som inte vet så reagerar alltid mitt hår så konstigt när man färgar det, så det blir aldrig som jag vill 🙂 (och nej vi har inte egen brunn med vatten hemma, fått denna frågan nu 3000ggr haha<3)
 
7-8/6Troligtvis Summerburst! Hoppas verkligen att det blir det, två senaste åren har varit amazing ska inte sluta med traditionen än haha 😉
14/6 – Linnea tar studenten så ska kolla utsparken sen vidare på mottagning!
21/6Midsommarafton!! Detta året firas det hos mig med tjejerna och vi ska ha massa mys med tapas, drinkar, poolhäng, kubb och även såklart musik och fest!
 
29/6-18/7Wihooo resan börjar!! Vi ska först igenom Italien och sen kör vi de grekiska öarna. Can’t wait!!! Mer om det här!
13/7 – Någonstans där emellan fyller jag också 21 år, på någon av de grekiska öarna.
18/7-20/7 – Kommer hem mitt i Östersjöfestivalen här i Karlshamn och det är fullt ös både hemma hos mig (den årliga tennisturneringen) och i hela Karlshamn. De har något nytt koncept med någon festival ute på piren så Vigiland, Victor Leksell, LBSB osvosv kommer.
22/7 – Ingen roligt alls men börjar jobba igen och det är tillbaka till vardagen. DOCK fortfarande massa roliga planer på helgerna kvar.
27/7 – Min kusin fyller 25 år så vi ska till Hultet på white party wiho!
 
3/8Big slap i Malmö och självaste David Guetta ska dit och han är en av mina ABSOLUTA favoriter så givet att man är där<3 ÄR SÅ TAGGAD PÅ DETTA, tror inte ni förstår gråter verkligen haha. 
11/8 – Troligtvis ska jag iväg med min kusin, mormor och morfar för att kolla på buskis på Vallarna i Falkenberg. Kan ju inte bli bättre, buskis är ju bland det bästa haha!
 
Höst/vinter 2019Resa till ???, det tänker jag hålla på ett litet tag så får ni fundera hehe 😉 Inget klart än men hoppas med hela hjärtat att det blir av, ska planeras lite och så. Troligtvis 3-4 veckor och det är DRÖMMM.
 
Har alltså något bokat varje helg framöver? AMAZING. Sååå roligt och såå otroligt taggad på denna sommaren. Första sommaren sen jag började jobba för 4 år sen som jag har ett veckojobb måndag-fredag!! Och jag kan verkligen inte vara lyckligare över det, helgjobb är verkligen inget för mig, vill ha måndag-fredag dagtid och det har jag nu wiho! Alltså kommer jag kunna hitta på saker på vardagarna också då jag alltid slutar 14.30-15.00<3
 
Nedanför får ni ett otroligt fint collage med bilder från Summerburst, Big slap och Östersjöfestivalen genom åren haha herreguuud ja, vissa är ifrån 2015 så ja 🙂

14 reaktioner till “Mina sommarplaner”

  1. Så mycket härligt och Kul som Du ska göra 🙂 Tummen upp på det 😉 *ler*
    Jag älskar att gå till frissan 😉 Hoppas DU kommer bli toppen nöjd denna gång!<3
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *