Min vecka 21


Ännu en försenad ”min vecka” hehe. Bättre sent än aldrig dock 😉 Liten promenad med Kalle och han var såå nöjd för han fick beta gräs wiho. Var på Linneas bal och fotade (bilder kommer därifrån!!) och så ser ni en bild
på mig och Linnea för 2 år sen på min bal och nu när jag var på hennes<3 Dock måste jag verkligen lära mig att strecka på mig när jag står med dem som är kortare än mig lol haha, vill alltid göra mig mindre då för vill inte vara så lång haha<3
I väntan på att de skulle gå in på balen så var man och tog en glass, ny glasskiosk som öppnat här i Karlshamn och de har Ottoglass!!! Min lycka är totalt och de var såå gott!
Lagade sen tacos med min lillebror på kvällen och började kolla på en ny serie, The Society, riktigt bra!! Vi släppte Kalle och Zaki på deras ”lillsommarbete” hehe. De har ett liten gräshage som vi öppnar när vi börjar vänja dem till sommarbetet så nu
får de gå där till vi släpper dem i deras stora sommarhage den 14 juni! Sen i söndags var det morsdag så vi firade mamma och var hos mormor och morfar och åt grillat och så!
 
 

15 reaktioner till “Min vecka 21”

  1. Wå fina bilder! Älskar Ottoglass! Och tacos och grillat säger man ju inte nej till heller! 😍
    Kul att du både ska till Big Slap och på en Greklandsresa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *